likeBalaton.hu | 2024.08.02. 14:00
Tom Cruise vadászgépe Keszthelyen száll le
Augusztus elején Keszthelyre érkezik a Top Gun: Maverick, ahol a filmet óriáskivetítőn nézhetik meg a látogatók.

Újabb ingyenes szabadtéri vetítéssel folytatódik A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi programsorozata, amelynek keretein belül az ország nyolc különböző városában gazdagodhatnak maradandó filmélménnyel a mozirajongók.

Augusztus 7-én, szerda este a keszthelyi Fő téren lehet majd megtekinteni a Top Gun: Maverick című filmet.

Augusztus 7-én, szerda este a Fő tér festői környezetében, nagyvásznon lehet megtekinteni a Top Gun: Maverick című filmet. A helyszínre 19 órától lehet érkezni, 19:45-kor Paramount-kvízen mérettetheti meg tudását a közönség, a film pedig 20:30-kor kezdődik. A kellemes időtöltéshez ingyen popcornnal járulnak hozzá a szervezők.

A Paramount nyári mozis országjáró körútja az idei nyár folyamán eddig öt várost vett be, Budapest, Szolnok, Eger, Pécs és Debrecen után ezúttal Keszthelyre érkezik. A rendhagyó program filmjét most is előzetesen lehetett kiválasztani, az online szavazáson három film versengett: Sandra Bullock romantikus komédiája, Az elveszett város, Will Ferrell fergeteges paródiája, A híres Ron Burgundy legendája, valamint Tom Cruise akciófilmje, a Top Gun: Maverick. Az online szavazók döntése alapján végül az amerikai vadászpilóták szállhatnak le a magyar tenger mellett.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Paramount

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva