Helyszín
Keszthely,
Frech Miklós utca 2
Időpont
A konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben most elmerülni vágyóknak egyaránt jó választás lehet az este. Az ételek elkészítésén túl, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagodhatnak a résztvevők.
Welcome drink: PASTOR PINCE (SZEKSZÁRD) – Kékfrankos rosé, 2018
Előétel:
Grillezett sárgadinnye, eredeti olasz, 9 hónapig levegőn érlelt sonkával
Ital: Csordás-Fodor Pincészet (Somló) – Juhfark, 2017
Főétel:
FARM54 marha rostélyos és mangalica szűz grillen sütött, friss zöldségekkel a piacról, könnyű nyári salátával
Ital: Kardos Pincészet (Tokaj) – Supreme Furmint, 2015
Desszert:
Gyümölcs saláta variációk: pezsgős, bodzás vagy likőrös változatban
Ital: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Helianthus, 2018
ÁR: 19.900 Ft / fő