Hybrid Art Camp 2023 - Inner Space
Helyszín Köveskál, Városkút utca 15
Időpont
A HybridCycle és a Budapesti Metropolitan Egyetem felhívása design, művészet, építészet és marketing-kommunikációs hallgatók, valamint a művészet különböző ágazatai iránt érdeklődő fiatalok számára.

„10 felejthetetlen nap a Balatonnál az alkotás jegyében!
🗣Gyere és vegyél részt a Balatonnál, a festői Köveskálon augusztusi, 10 napos alkotótáborunkban, ahol újrahasznosított bútorokból és más izgalmas anyagokból közösen álmodunk meg egy jelképes teret, mely külvilágunkra reflektál egy „belső”, idealisztikus zónát létrehozva. Az újrahasznosítás eszközeivel (régi, kidobásra ítélt lomok és bútorok) gondoljuk újra, hogyan válhatnak régi tárgyaink ismét a mindennapi életünk részévé ezáltal is támogatva az újrahasznosítást és a fenntarthatóságot! ♻️

Rózner György építőművész, belsőépítész, a Budapesti Metropolitan Egyetem környezetkultúra képzésének oktatójának segítségével és vezetésével 10 egyetemi/főiskolai hallgató/fiatal alkotó kap lehetőséget, hogy ingyenesen csatlakozzon a Hybridart Camp alkotói élményéhez, a közös, „Inner Space” létrehozásához.
Az elkészítendő köztéri alkotás egy berendezett tér, amely szorosan kapcsolódik a Köveskál településének régmúlt mindennapjaihoz, tárgy kultúrájához és eszköz használatához. A bútorok, szerszámok, kerti eszközök, használati tárgyak, ruhák, stb. felhasználásával , új viszonyrendszer létrehozásával egy tér / szoba / berendezése, egy külső-belső világ létrehozása a feladat. Az emberi élet mindennapjainak a minimális tárgyi szükséglet és – akár évtizedes, több generációs téralkotás szembeállítása.
A tábor a szállás és ellátás költségét tartalmazza. A kiválasztott jelentkezőknek térítésmentes.
Időpont: Augusztus 10-19.
Helyszín: Balaton-felvidék, Köveskál
❗️A jelentkezéseket a hybridcycle@hybridcycle.hu email címre várjuk, egy rövid bemutatkozással.”
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva