Sétálj velem-Irodalmi séta Pelsőczy Rékával a KáliArt Parkban
Helyszín Köveskál, Fő utca 10
Időpont

Sétálj velem Köveskálon!

Köveskál, a festői kis falu a Káli-medence szívében, ahol a természet és művészet találkozik. Egy hely, ahol az idő lassabban pereg, és ahol a szépség minden sarkon ott lapul.

Pelsőczy Réka, a Jászai Mari-díjas színésznő, évek óta visszajáró vendég a Káli Art Innben.

– Évek óta visszajáró vendég vagyok. Itt ünnepeltük anyukám 70. születésnapját, és a barátnőm lánybúcsúját is, voltam itt munkatárssal és szerelmemmel.

Ez a hely, a Káli Art, egy közeli garantáltan tökéletes menekülési lehetőség, ahol ezer százalékosan ki tudok checkkolni a világból, és be tudok kapcsolni egy olyan lazító szemlélődő, életélvező funkcióba, akár egy napra is, ami minden alkalommal átmos, kitisztít, inspirál, és élő bizonyítéka annak, hogy igenis lehet jól csinálni dolgokat magas színvonalon, csak csinálni kell, nem pedig beszélni róla.

Mivel szeretnék én is kicsit része lenni ennek a teremtésnek, arra gondoltam, hogy Pesten vezetett tematikus sétáimhoz hasonlóan, itt is csinálnék egy sétát a faluban.

Lesz szó a falu történetéről, csodálatos éttermeiről, vendégházairól, borházairól, a faluban élő, vagy ide kötődő művészekről bemegyünk a templomba, elmegyünk a mosóházhoz, a régi börtönhöz, szűk utcákon megyünk keresztül – verseket, irodalmi szövegeket, interjúrészleteket hozok- hogy általuk közelebb kerüljünk, kapcsolódni tudjunk a tájhoz amiben épp jelen vagyunk.

Indulás: Káli Art Park, Fő utca 10. Időpont: 2024.08.17 16:00 és 2024.08.18 10:00

Gyere, és sétálj velem Köveskálon!

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva