VÁRaDALOM Nagyvázsonyban
Helyszín Nagyvázsony, Vár utca 9
Időpont
VÁRaDALOM: zene, művészet és sokadalom a Kinizsi Várban! Tarts velünk a dicsőséges Kenyérmezei csata emléknapján!

2023. július 19-től 23-ig kerül megrendezésre a VÁRaDALOM, egy ötnapos művészeti és zenés sokadalom Nagyvázsonyban, a Kinizsi Várban és környékén. Az esemény a dicsőséges Kenyérmezei csata emlékére szervezett ünnepség, ahol a látogatók számos zenei programban, lovas és katonai bemutatókban, vásári hangulatban és kézműves programokban vehetnek részt.

A helyszínek között található a Kinizsi Vár, a Postamúzeum, az Igasló Központ, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum, valamint a vár körüli kis utcák, terek és zegzugos kis helyek. Az eseményen a napijegyek mellett 3 napos jegyek is kaphatók, melyekkel a látogatók a színes programok mellett megtekinthetik a felsorolt helyszíneket és minden VÁRaDALOM-udvarban zajló eseményt.

 

Helyszínek:
Kinizsi Vár, Postamúzeum, Igasló Központ, Szabadtéri Neprajzi Múzeum és a vár körüli kis utcák, terek, zegzúgok
Ezen a 3 napin csak Csomagjegyet értékesítünk! Csak várbelépő nem kapható.
JEGYÁRAK
Napijegyek
Felnőtt (F): 7000 ft, Kedvezmènyes (K, diák és nyugdíjas): 6000 ft, Családos: 15.000 ft (CS, 2 felnőtt és 2 vagy több saját gyermek)
3 napos jegy
(csütörtök-péntek-szombat)
F: 20.000 Ft K:15.000 CS: 40.000 Ft
A felsorot jegyek 10.00-24.00 óráig érvényesek minden programra + a Kinizsi Vár, Postamúzeum, Nèprajzi Múzeum Igásló Központ megtekintésére, minden VÁRaDALOM-udvarban zajló eseményre, programra.
Esti jegy (csak az este 18 óra utáni programokra)
F: 3000, K: 2500 Ft, Cs: 9000 Ft.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva