likeBalaton.hu | 2024.07.12. 11:08
A Balaton mélyén találták meg egy férfi holttestét Révfülöpön
A VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata éjszaka indult el egy eltűnt férfi keresésére. Péntek hajnalban találták meg a holttestet a révfülöpi strand mélyvizes területén.

Egész éjszaka kutatott a VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának egyik mentőegysége. Nem sokkal éjfél után kérte a segítségüket a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, mert bejelentés érkezett hozzájuk, hogy eltűnt egy fiatal férfi – írta Facebook oldalán a VMSZ.

A rendőrség adatgyűjtése során felmerült annak a gyanúja, hogy a vízben tűnhetett el a keresett személy.

A Császtai strand környékén keresték az eltűnt férfit

A Révfülöpön állomásozó Alfa sürgősségi mentőhajó és vízimentő személyzete megkezdte a kutatást a Császtai strand mélyvizes területén.

– Az éjszakai hullámzás és a közel 29 fokos víz nagyon megnehezítette a kutatók munkáját, végül fél 6 környékén megtalálták az eltűnt személy holttestét

– tájékoztatott a VMSZ.

Legyünk sokkal óvatosabbak a strandon – figyelmeztetnek a vízimentők

Egyre melegebb lesz, már-már elviselhetetlen a hőség, ezért nagyon fontos a megfontolt fürdőzés, vízben tartózkodás – figyelmeztet a VMSZ.

Aki ismert betegséggel rendelkezik, legyen még óvatosabb, ne terhelje magát.

Minden esetben törekedjünk a csoportos fürdőzésre, hogy egy esetleges rosszullét esetén azonnal segítséget kaphassunk, nyújthassunk.

Nyitókép: Illusztráció/VMSZ/Facebook

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva