likeBalaton.hu | 2024.06.10. 09:00
Balatoni időjárás a június 10-i héten

Hétfő

A reggeli elszórt záporok után többórás napsütés várható, majd délután egyre többfelé pattannak ki zivatarok. Felhőszakadás és jégeső is kialakulhat. Az ÉNy-i szél megerősödik. A csúcshőmérséklet 27 fok körül alakul.

Kedd

Nyugat, délnyugat felől több hullámban valószínű eső, zápor, zivatar. Emellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. 21 és 27 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Élénk marad az ÉNy-i szél.

Szerda

A gyakran erősen gomolyfelhős égből szórványosan alakul ki záporeső, zivatar. Az északias szél néha megélénkül. Már csak 20-26 fok valószínű.

Csütörtök

Gomolyfelhős időre van kilátás, többfelé (főleg az ország déli felén) zivatarral, záporral, felhőszakadással. Később északnyugat felől szárazabb levegő érkezik. 19-25 fok várható délután.

Péntek

Többórás napsütés várható, és már csak elszórtan fordul elő zápor. 21 és 28 fok közé melegszik a levegő.

Szombat

Enyhén szeles, de napos, meleg idő várható. A reggeli 12 fokos értéket követően a nappali csúcshőmérséklet akár a 27 fokot is elérheti.

Vasárnap

A szél megszűnik, a hőmérséklet pedig még magasabbra, akár 29-30 fok körüli értékekre is emelkedhet. Ezt a napot pedig kánikulai meleg követi majd.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva