likeBalaton.hu | 2024.09.23. 08:00
Csodálatos kora őszi hétvége volt a Balaton partján - videók
Napsütés, séták és vitorlázás a tó körül. Az elmúlt hétvégén gyönyörű, napos kora őszi idő fogadta a Balaton partján pihenőket.

A kellemes meleg időjárás sokakat csábított a szabadba, akik élvezték a nyári tömeg elcsendesedését, és a természet nyugodt szépségét. A bátrabbak a parton napoztak, igyekezve kihasználni az év talán utolsó forró napsugarait, míg mások hosszú sétákat tettek a vízparton, vagy épp vitorlásra szálltak, hogy a tó tükrén suhanva éljék át a kora őszi Balaton nyugalmát.

A hétvége tökéletes alkalmat nyújtott arra, hogy a látogatók újra feltöltődjenek, távol a nagyváros zajától. A vízparton pihenők szinte érezték, ahogy az utolsó meleg sugarak áthatják bőrüket, miközben a Balaton halk hullámzása biztosította a kikapcsolódás hangulatát. A sétálók békésen barangoltak a parti sétányokon, élvezve a friss levegőt és a gyönyörű kilátást.

A vitorlázók számára is kedvezett az idő, a szél épp annyira fújt, hogy a vitorlások kecsesen suhantak a sima víztükör felszínén, a háttérben a hegyek és a tópart festői látványa tárult eléjük.

Nézd meg a helyszínen készült videónkat, amely tökéletesen visszaadja a hétvége idilli hangulatát!

 

Tovább élveznéd a Balaton látványát? Nézd meg a többi videót is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva