likeBalaton.hu | 2020.08.01. 13:57
Elgázolt egy embert a vonat Siófokon
Életét vesztette az a férfi, aki augusztus 1-jén 10 óra 20 perc körül Siófokon, a Fenyves sornál lévő vasúti átjáróban haladt át gyalogosan. Várhatóan jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje a dél-balatoni vonalon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 1-jén 10 óra 20 perc körül Siófokon, a Fenyves sornál lévő vasúti átjáróban haladt át egy gyalogos, amikor a Gyékényes – Budapest vasútvonalon elütötte egy tehervonat – tájékoztatott a Police.hu.

A baleset következtében a 32 éves homokszentgyörgyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Siófok, Fenyves sor. Itt történt a baleset (Fotó: Police.hu-hivatalos)

 

A Mávinform oldalán arról lehet olvasni, hogy mégsem kell pótlóbuszokkal utazni az utasoknak Siófok és Zamárdi felső között. A vasúti pályát ugyanis rövidesen visszaadták a vonatforgalom számára. 11:28-kor újraindult a vonatforgalom Siófok és Zamárdi felső között. A dél-balatoni vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés, de késésekre lehet számítani.

Nyitókép: Police.hu-hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva