likeBalaton.hu | 2020.09.30. 08:00
Ezek a siófoki autósok már megbánták, hogy pofátlanok voltak - videóval
Egy összehangolt akcióban, hat civil rendőrautóból vették üldözőbe a pofátlan járművezetőket, Siófokon és környékén. A rendőrök 45 sofőrrel szemben intézkedtek "pofátlanították" őket.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei az elmúlt napokban fokozottan ellenőrizték a Balaton-part forgalmát. Az akció célja az agresszív, a sebességet túllépő járművezetők, a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból való kiszűrése volt. A rendőröknek többek között gyorshajtás, elsőbbségadási szabályok megsértése, előzési tilalom, kötelező haladási irány, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt kellett intézkedniük. Az ellenőrzést hat civil és három járőrautó segítette.

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket.

Arra kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva