likeBalaton.hu | 2021.07.29. 07:00
Follow The Flow és Beachattack Festival a Plázson
Hétvégén a Beachattack Festival három napon keresztül felel a nyár legjobb vízparti bulijáért, ahol egy külföldi DJ, Burak Yeter is zenél.

A Beachattack Festivált úgy álmodták meg, mint egy tökéletes nyaralást

Nappal strandprogramok, csobbanás és heverés a parton, míg esténként buli a legjobb előadókkal. Ehhez pedig keresve sem találni jobb helyszínt, mint Siófok fehérhomkos partját, a Plázst. A háromnapos fesztivál már csütörtök napközben elkezdődik, ahol bemelegítésképp Kooszmilan zenél a beachen. Pénteken a strandoláshoz Adam Ajkay szállítja a zenét, míg este napjaink egyik legnépszerűbb hazai formációja, a Follow The Flow ad nagykoncertet. A Metzker Viktória & Friends sorozat persze most sem marad el, ezúttal a BSW érkezik vendégként a Plázs Arénába.

Tudj meg még többet ennek a különleges helyszínnek az idei programjairól itt.

 

Szombaton is folytatódik a tengerparti buli

Már kora délután Jauri keveri a muzsikát a strandoláshoz, este pedig ByeAlex és a Slepp veszik be a Plázs nagyszínpadát. A koncert után napfelkeltéig mehet a party a Tuesday című slágeréről híres török Burak Yeter, Lotfi Begi, Andro, Marchello és Andrea Lane közreműködésével.

 

Az idén 10 éves Hódítás Éjszakája is visszatér a Plázsra

A születésnapi fesztivál fellépői Bréda Bia, Newik, Nia, Purebeat, Regan Lili, UBC, Yamina, Szecsei és Elektra lesznek. A Music teraszon pedig ezúttal sem maradhat el szombat a ’90-es és 2000-es évek slágerei, azaz Wannabe Beach nélkül.

 

Nyitókép: Plázs hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva