Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.02.11. 16:00
Heti horoszkóp 2024. február 12-18.: Újabb változások jönnek
Nemcsak a Valentin-nap lesz a hét eseménye, hanem a Mars és a Vénusz jegyváltása is. Innentől ugyanis már 5 bolygó jár a Vízöntőben, újabb érezhető változásokat jelezve...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ezen a héten szinte minden a Valentin-napról szól, ami téged vagy idegesít, vagy hidegen hagy, vagy lelkesít. Mindegy, a lényeg hogy ne akadj ki, ha mások másképp viszonyulnak hozzá! Épp Valentin-napon, szerdán bolygód, a Mars együttáll a Plútóval, ami a szenvedélyt és/vagy az indulatokat felkorbácsolja. Ezt még hétvégén is érezheted. Vigyázz magadra és azokra, akiket szeretsz!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nem fogsz lelkesedni azért, ami az égen zajlik, mert rád nézve nem szimbolizál kedvező folyamatokat. Kedden a Mars, pénteken a Vénusz lép a Vízöntőbe. A kettő között, szerdán együttáll a Mars és a Plútó. Mindez arra int, hogy ne szállj szembe a feletteseiddel, mert nagy eséllyel alul maradsz. Hétvégén komolyan elgondolkozol rajta, hogy munkahelyet válts. Aludj rá még egyet!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Örülhetsz, hogy kedden a Mars, pénteken a Vénusz lép a Vízöntőbe. Szerdán a Mars, szombaton a Vénusz áll együtt a Plútóval, amelyek szerint bevállalósabb leszel. Még nagyobbat mersz álmodni. Jól teszed, hiszen a mondás szerint: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” Ez a hétvége látszik közel és távol a legkedvezőbbnek a számodra. Élvezd ki!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig nem vetted komolyan a bolygók figyelmeztetését, akkor ezen a héten végre tegyél így! Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek túlzott költekezés és/vagy veszteség veszélyét mutatják. Óriási energiákkal jár mindez, szóval komoly bajba kerülhetsz, ha legyintesz. Egész héten és hétvégén is állj ellen a leértékeléseknek! Jutalmazd magad másképpen!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem hagyhatod figyelmen kívül azokat a hangokat, javaslatokat, amelyek ezen a héten még erősebben jönnek. Akkor jársz jól, ha nem kritikának, hanem tanácsnak fogod fel. Akkor is, ha nem esik jól. Egészen biztos, hogy lesz olyasmi, ami kifejezetten bántónak tűnik elsőre. Különösen érzékeny leszel szerdán és szombaton. Ne feledd, a sértődés nem vezet célra!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A szerdai Valentin-nap idén is ingerlően hat rád, pontosabban az, amit csinálnak belőle. A felhajtás és a mű dolgok jogosan irritálnak. De idegeskedés helyett vizsgáld meg, mire van hatásod! A többit hagyd! Fontosabb, hogy az egészségedre ügyelj! A bolygók hideg, szeles, huzatos helyek megbetegítő hatását szimbolizálják. Legyen nálad sapka, sál, kesztyű, és öltözz mindig rétegesen!

 

 

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem lesz okod panaszra. Kimondottan inspirálóan hat rád, hogy kedden a Mars, pénteken a Vénusz lép a Vízöntőbe. Szerdán a Mars, szombaton a Vénusz áll együtt a Plútóval. Most végre mindent jobb színben látsz. Ne titkold, hogy visszatért az optimizmusod! Hidd el, jó hatással vagy a környezetedre! Főleg, ha mosolyogsz. Hétvégén mindenképpen csinálj szabadtéri programot!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Ennek a hetednek a hangulata nagymértékben függ attól, hogy az elmúlt héten mennyi vitába mentél bele, mennyit tudtál elkerülni, mennyit előztél meg és mennyit kezeltél békésen. Mindaz, ami előző héten irritált, most tovább erősödik. Nem kímélnek a bolygók, ahogy a rokonaid és főnökeid sem. Maradj továbbra is türelmes, és ne hidd, hogy összefogott ellened a világ!

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A Valentin-nap remek ürügy, hogy meglepd azokat, akiket szeretsz. Kevesen tudják, hogy eredetileg nemcsak a szerelmesek írtak egymásnak kedves sorokat, hanem azok is, akik névtelenül köszönetet akartak mondani valakinek. Kedved szerint kapcsolódj bele ebbe! Emellett tudnod kell, az informáltság óriási előnyt jelent. Járj nyitott szemmel és füllel!

 

 

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A bolygók egymás után lépnek ki a Bakból: kedden a Mars, pénteken a Vénusz, amelytől kedvetlenné válhatsz. Úgy érezheted, valamit elvesz tőled a sors. Önsajnálat helyett nézz körül, hol tudsz segíteni! Szellemi táplálék jót tenne neked, hiszen te is tudod: „Nem csak kenyérrel él az ember.”. Keress értelmes, értékes kultúrprogramot, vagy menj farsangi buliba!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez minden szempontból a te heted lesz. Millió szempár figyeli, mit csinálsz, és követnek, utánoznak téged. Mindezt köszönheted annak, hogy kedden a Mars, pénteken a Vénusz lép a Vízöntőbe. Szerdán a Mars, szombaton a Vénusz áll együtt a Plútóval. De nem szabad elbíznod magadat a szerdai és a szombati diszharmonikus fényszögek szerint. Jobban jársz, ha segítőkész maradsz…

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Minden jel arra mutat, hogy továbbra is passzívnak kellene maradnod. Ezek a napok nem arról szólnak, hogy óriási tehetségről, szakértelemről kéne tanúbizonyságot tenned. A Vízöntőben felvonuló bolygók szerint a bölcsesség szemlélődést jelent. Közben óvd az egészségedet! Még nincs vége a télnek. A napsütés csalóka lehet, ezért öltözz rétegesen, így szelesebb időben sem fázhatsz meg.

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva