Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.07.14. 16:00
Heti horoszkóp 2024. július 15-21.: Jön a blue moon avagy a kék hold
Különleges égi jelenség szemtanúi lehetünk vasárnap, amely a blue moon elnevezést kapta. A Bak Hold kerül szembe a Rák Nappal immáron másodszor a Rák havában. Ne tévesszen meg az elnevezés, mert Hold nem kék, csupán azért hívják így, mert a jelenség ritka, mint a kék hold... Ennek ellenére érdemes előre felkészülni az újabb teliholdra.

Kos heti horoszkóp

Bolygód, a Mars hétfőn együttáll az Uránusszal, ami váratlan helyzet elé állíthat elsősorban a pénzügyeidet illetően. Jelez ugyanakkor a munkahelyeden is váratlan személyi változásokat, és még a családon belül lehet új kihívás. Bármelyik történjen, ne pánikolj! És lehetőleg húzd az időt! Most tényleg ne reagálj azonnal! Szombaton az Ikrekbe lépő Mars és vasárnap a telihold új megvilágításba tesz mindent.

Bika heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy Mars és az Uránusz együttáll a Bikában. Vigyázz a testi épségedre, maradj éber! Mindig ott legyél fejben, ahol fizikailag épp vagy! Közben különleges esélyt is hoz számodra ez a konstelláció: megvilágosodhatsz. Összeállhat a kép, és rádöbbenhetsz a megoldásra. Morfondírozz el rajta! Szombaton éjjel a Mars kilép a Bikából, és te szépen lecsillapodsz.

Ikrek heti horoszkóp

Alapvetően kedveled, ha zajlik az élet, de ami ezen a héten várható, az még neked is sok. Hétfőn a Mars-Uránusz együttállás sokkolhat, pedig nem kellene meglepődnöd, mert voltak előjelek. Kedden és szerdán szentimentális hangulatba kerülsz, majd a hét közepén a pénzügyeidet kell rendbe szedned. Aztán szombaton éjjel a Mars belép az Ikrekbe, és felfokozza az ambíciódat.

Rák heti horoszkóp

Kedden és szerdán is lesz olyan fényszög az égen, ami növelheti az önbizalmadat. Természetesen most is akad, aki el akar bizonytalanítani. Ha korábban folyton az ilyen hangokkal foglalkoztál volna, nem vitted volna semmire. A hét második felétől fokozódó feszültséget érzékelhetsz, amelynek oka egy szokatlan jelenség, amit blue moon-nak neveznek: vasárnap második telihold lesz a Rák havában, ami megviselhet.

Oroszlán heti horoszkóp

Hétfőn a Bikában együttálló Mars és Uránusz váratlan és sokkoló szituációt jelez. Semmiképp se ijedj meg! Mindaz, ami első látásra félelmetes, idővel átalakul, és kiderül, hogy így a legjobb. Szerdán és csütörtökön a kedvező fényszögek mindent kedvezőbb színben tüntetnek fel. Szombaton a Mars jegyváltása is fellélegzést hoz. Szóval megérted, hogy minden érted van, neked kedvez.

Szűz heti horoszkóp

A hétfői Mars-Uránusz együttállás aktuálissá teszi az utazást és/vagy továbbképzést. Mindkét esetben elengedhetetlen a tájékozódás, tehát gyűjts be minél több információt. A hét során számíts rá, hogy meglehetősen hullámzó lesz a hozzáállásod: hol lelkesedsz, hol elmegy a kedved mindentől. Tudd, ez normális! A szombati Mars jegyváltása és a vasárnapi telihold sem segít.

Mérleg heti horoszkóp

Eleged van a spórolásból és a pénzszámolásból? A hétfői Mars-Uránusz együttállás sem engedi a felelőtlen költekezést. Maradj tehát továbbra is fegyelmezett! Ez nem azt jelenti, hogy nem vehetsz meg egy fagyi kelyhet, vagy nem engedhetsz meg magadnak egy ebédet. Szombaton a Mars átlép az Ikrekbe, és elvágólag megszűnik a nyomás. Nem csak fellélegezhetsz, hanem új célok kezdenek motiválni.

Skorpió heti horoszkóp

„Magas labda” számodra a hétfői Mars-Uránusz együttállás. Olyan emberekkel lesz dolgod, akik totál az elvárható ellentétét teszik, mondják. Körbe nézel, vajon hol a kandi kamera, de ez most nem tréfa, a sors teszteli a rugalmasságodat. Hamarosan véget érnek a megpróbáltatások, mert szombaton a Mars belép az Ikrekbe, és magad mögött tudhatod a rémálomszerű konfliktusokat.

Nyilas heti horoszkóp

Szerdán és csütörtökön a szokottnál érzékenyebb leszel mindenféle kritikára. Ne feledd, mindenkinek van véleménye. Kérdés, ez segít-e neked? Mert, ha nem, akkor ne foglalkozz vele! Szombaton a Mars jegyet vált, és felforgatja a szerelmi életedet. Ez jó hír, ha még nincs párod. Viszont, ha kapcsolatban élsz, fel kell készülnöd a hisztis, kiborulós jelenetekre! Jól tennéd, ha csillapítanád a kedélyeket…

Bak heti horoszkóp

Inspiráló hatással lesz rád a hétfői Mars-Uránusz együttállás. Olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, amire eddig nem gondoltál. Olyan zseniálisnak érzed, hogy nem is érted, eddig miért nem jutott eszedbe. Ne ezzel foglalkozz, hanem hogy tedd meg mielőbb az első lépést! Hétvégén a blue moon, avagy a második telihold a Bakban, kellemetlen konfliktust szimbolizál. Ne sértődj meg semmin, és nem lesz baj!

Vízöntő heti horoszkóp

Bolygód, az Uránusz hétfőn együttáll a Marssal, ami váratlan kirohanást jelez valamelyik rokonod részéről. Ha a jelen mögé tudsz nézni, akkor megértheted a valódi okot és/vagy szándékot. A bolygók szerint emiatt nem szabad túl gyorsan reagálnod. Szombaton a Mars jegyet vált, és olajozottabbá tesz mindenféle kommunikációt, ami hihetetlen jó hír a számodra.

Halak heti horoszkóp

A hétfői Mars-Uránusz együttállás nézeteltérést szimbolizál testvérekkel és/vagy szomszédokkal. Mivel ez váratlanul ér, nem biztos, hogy bölcsen reagálsz. Szóval jobban tennéd, ha kérdeznél előbb. Szombaton a Mars jegyet vált, és végre átsegít a holtponton. Kérdés, hogy neked aktuálisan milyen témában kell elmozdulnod? A vasárnapi teliholdat blue moon-nak nevezik, pedig nem is kék.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva