Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.07.21. 16:00
Heti horoszkóp 2024. július 22-28.: Kapkodjuk a fejünket, annyi minden történik ismét
Ezen a héten annyi minden történik, mint máskor egyetlen hónap alatt. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket a változások láttán. Hétfőn a Nap az Oroszlán jelébe lép, és megkezdődik az Oroszlán hava. Jegyet vált a Merkúr is. A kellemetlen pillanatok mellett ugyanakkor számos kedvező lehetőséget is jeleznek a bolygók a héten.

Kos heti horoszkóp

Döbbenetesen szélsőséges hétkezdetre készülj! Hétfőn három harmonikus és két diszharmonikus fényszög mellett a Nap belép az Oroszlánba. Utóbbi kifejezetten előnyös a számodra, innentől a játékosság és kreativitás átsegít minden nehézségen. Az égi folyamatok szerint egész héten arra kell ügyelned, hogy ne szólalj meg idő előtt. Július utolsó hétvégéjén költs az egészséged megőrzésére!

Bika heti horoszkóp

Hétfőn kettő, kedden három feszült fényszög arra int, hogy ne szállj szembe a feletteseiddel! Egyértelműen látszik, hogy ingerel a stílusuk, és nem értesz egyet jó néhány döntésükkel. Dicsérendő, hogy szíveden viseled a cég sorsát, de ne ess túlzásokba! A hét közepén járj nyitott szemmel és füllel! Hétvégén fogadd meg, hogy magánéletet élsz, és kizárólag a szeretteidre koncentrálsz!

Ikrek heti horoszkóp

Nagyszerűen indul a heted, főleg, ha kicsit hagyod magad sodorni az eseményekkel. Most nem kellene nagy döntéseket hoznod. Tény, hogy a bolygók külső és belső sürgetettséget szimbolizálnak, de ha készítesz egy kávét vagy jeges teát, és adsz gondolkodási időt magadnak, más megvilágításba kerül több dolog. Pénteken bolygód, a Merkúr belép a Szűzbe, és a józanságot adja neked „ajándékba”.

Rák heti horoszkóp

Hétfőre virradóan egy Nap-Neptunusz fényszög jósló álmot jelez. Nem baj, ha nem érted azonnal az üzenetet. Szerdán és csütörtökön is lesz olyan bolygó együttállás, ami az intuíciód éles működését jelzi. Kár lenne, ha nem hallgatnál most a megérzéseidre. Pénteken a Merkúr jegyet vált és azt javasolja, hogy utazz, kirándulj, mozdulj ki! Hétvégén válassz hűvös célpontot!

Oroszlán heti horoszkóp

Hétfőn 09:36-kor a Nap belép az Oroszlánba, és elkezdődik a te hónapod. Vigyázz, mert hétfőn kettő, kedden három kellemetlen fényszög konfliktus veszélyt jelez! Kerüld most a szócsatákat! A hét közepén zavarossá válhatnak a pénzügyeid, ezért mindenképpen tanácsos visszafognod a kiadásaidat. Csütörtökön és szombaton inspiráló konstellációk lesznek az égen. Ragyogó ötlet pattanhat ki a fejedből.

Szűz heti horoszkóp

Ha nem akarsz lebetegedni, most utazz el! Ha nem teheted meg, legalább próbálj rövid munkanapot és hosszabb nyár estéket szervezni! Ha ez sem megy, munka közben kényeztesd magadat hűsítő limonádéval, jeges kávéval! Pénteken bolygód, a Merkúr haza tér, vagyis belép a Szűzbe, és innentől jobban fog az agyad. De ne analizálj mindent és mindenkit, mert kiábrándulhatsz az emberekből!

Mérleg heti horoszkóp

Hétfőn dupla szuper fényszöggel indul a heted. Összeáll a kép, és új tervek fogalmazódnak meg benned. Ezek még ködösek, éppen ezért nem szabad elsietned a lépést. Bolygód, a Vénusz hétfőn diszharmonikus, szombaton harmonikus fényszöget kap, amely szintén arra utal, hogy jól jársz, ha vársz. Minden megoldódik akkor is, ha nem idegeskedsz. Többször megtapasztaltad már ezt…

Skorpió heti horoszkóp

Kihívásokkal kell szembe nézned a hét első két napján. Úgy érzed, nem tudsz több fronton egyszerre helyt állni. Közben abba a hibába is beleeshetsz az égi folyamatok szerint, hogy egyedül kell megoldanod munkahelyi és otthoni problémákat is. Ha nem akarsz lerobbanni, nézz körbe, és keress olyan társakat, akik segíthetnek! Velük hétvégén megérdemelten lazíthatsz…

Nyilas heti horoszkóp

Jó hír, hogy hétfőn délelőtt a Nap belép az Oroszlánba. Az már kevésbé jó hír, hogy a hét elején egyértelműen, de utána is balesetveszélyt mutatnak a bolygók. A legkritikusabb nap a kedd lesz. Ne bosszankodj, ha mások helyett is neked kell ügyelned! A tartós hőség tompítja az éberséget, és növeli a reakció időt, amit a hétvégén mindenképpen ki kell heverned. Töltődj többféle módon!

Bak heti horoszkóp

A nyár irtó drága szezon. A bolygók szerint akkor is többet költesz, ha csak a legszükségesebb dolgokra adsz ki pénzt. Ne aggódj, hamar behozod a lemaradást. Lelomboz, ha nem engedsz meg magadnak például egy fagyi kelyhet vagy strandolást, az utazásról már nem is beszélve. Pénteken a Merkúr belép a Szűzbe, és innentől egyszerűbben optimalizálhatod az anyagi döntéseidet. És mást is.

Vízöntő heti horoszkóp

Hűha, hétfőn délelőtt a Nap belép az Oroszlánba, és kedden reggel szembe kerül a Vízöntő Plútóval, ami nem sok jót sejtet. Sajnos a konfliktus borítékolható, kivéve, ha nem reagálsz. Nem most kell megvédened magad. Szerdától enyhül a feszültség, szóval bármi is történik, aludj rá egyet! Ne alacsonyodj le méltatlan szintre! Július utolsó hétvégéjén a legjobb ötlet aktívan kikapcsolódni…

Halak heti horoszkóp

Szerencsére te rugalmas ember vagy. Pont ezért nem érted azt, ami a hét elején zajlik. Emberek mereven ragaszkodnak bizonyos elképzelésekhez, és emiatt csatároznak. Ne tarts velük, maradj ki, és ne ítélkezz! A Merkúr pénteken jegyet vált, és jön valaki, aki más szempontokat mutat neked. Döbbenetes felismerésben lesz részed, amit a hétvégén fel kell dolgoznod. Adj időt magadnak!

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva