Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.07.28. 16:00
Heti horoszkóp 2024. július 29-augusztus 4.: Most nem könnyű döntéseket hozni
A bolygók szerint ezen a héten nem lesz könnyű döntéseket hozni, de szerencsére nem is kell a döntésekkel kapkodni. Szóval, bármilyen választási helyzet elé állítson is az élet, mindenképpen várj addig, amíg teljesen kitisztul a kép.

Kos heti horoszkóp

Július utolsó napjaiban döntést kellene hoznod, csak kb. óránként változik a véleményed. A bolygók azt javasolják, hogy ne dönts addig, amíg nem vagy 100 százalékig biztos a dolgodban! Augusztus első napjaiban jobban fogod viselni a sodródást, majd a vasárnapi újhold új meglátáshoz segít hozzá. Nem garantált, hogy ez a tuti megoldás, de az igen, hogy közelebb kerülsz a megoldáshoz…

Bika heti horoszkóp

Nem a hétfő lesz a kedvenc napod, de keddtől képes leszel a problémák fölé emelkedni. Majd azzal kezdődik az augusztus, hogy úgy érzed, neked kell rendet tenned otthon. Ez vonatkozik a lakásodra és a családodra is. Az égi folyamatok szerint megmakacsolhatod magadat, és senkinek sem engeded, hogy segítsen. Augusztus első hétvégéjén átgondolhatod ezt is.

Ikrek heti horoszkóp

A kedd és a szerda lesz a te napod. Időzítsd ide a nagyobb horderejű dolgaidat! Augusztus első napjai meglehetősen szentimentálisnak látszanak. Ne titkold az érzéseidet, nem vagy robot. Persze eldöntheted, kinek mutatod meg például a könnyeidet. Augusztus első vasárnapján újhold lesz az Oroszlánban, ami a büszkeség fontosságára világít rá.

Rák heti horoszkóp

Nem fogod gyászolni a júliust. Belső iránytűd pontos, amikor várod az augusztust. Nagyszerű bolygóállások a te malmodra hajtják a vizet. Most is fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, de ne söpörd félre a tényeket sem! Maradj a kettő között! Hétvégén legyél észnél, és ne vegyél meg mindent! Léket üthet a pénztárcádon, ha nem tudsz ellen állni a leárazásoknak.

Oroszlán heti horoszkóp

Hét elején, július utolsó napjaiban nyugtalanná válhatsz, de csak akkor, ha túl sokat agyalsz a jövőn. Még tart a nyár, vedd ki belőle a legtöbbet! A bolygók szerint vannak körülötted olyan „példaképek”, akik remekül csinálják. Utánozd őket! Az augusztus bosszantó hírekkel indul. Várj a reakcióval! A vasárnapi új szempontokat hoz neked.

Szűz heti horoszkóp

Nem tehetsz mást, muszáj foglalkoznod a hosszabb távú terveiddel is. A „Hogyan tovább?” kérdése aktuális július végén, de nem biztos, hogy most kell döntést hoznod. Augusztus 1-től két és fél napon keresztül négy bolygó segít helyére tenni jó pár dolgot. A vasárnapi újhold is segít, hogy újragondold mindazt, amit addig terveztél. Használd az új információkat!

Mérleg heti horoszkóp

Könnyebbnek érzed magadat július végén. Ez nem a súlyod miatt van, hanem azért, mert végre képes vagy felülről ránézni problémákra. Sőt, végre probléma helyett feladatokat látsz. Rögzítsd ezt az érzést, hogy később is fel tudd idézni! Augusztus 1-től azt javasolják a bolygók, hogy ne hallgass másokra! Bízz jobban magadban, és tarts ki a döntéseid mellett

Skorpió heti horoszkóp

Az egész hetedre szóló jó tanács: ne folyj bele mások vitájába! Biztos, hogy te kívülállóként látod, mi lenne a megoldás, de az égi folyamatok szerint az ügy végén nem békebíró, hanem bűnbak leszel. Ez cseppet sem hálás szerep, ezért jobb, ha kimaradsz az egészből. Augusztus első hétvégéjén a vasárnapi újhold új távlatokat nyithat meg előtted, ha kellően nyitott vagy.

Nyilas heti horoszkóp

Saját jól felfogott érdekedben halld meg a tanácsokat! A hét elején valaki olyasmit javasol, ami frusztrálhat. Talán azért, mert szembesít a hibáiddal, túlkapásaiddal, idealisztikus megközelítéseddel. Nem vagy tökéletes, van még, min csiszolnod. Augusztus hivatalos ügyek aktualitásával, illetve határidejével indul. Ne halogasd sokáig, mert büntetést kapsz!

Bak heti horoszkóp

Búcsúzik a július, és startol az augusztus. Megint eltelt egy hónap. Bajban vagy, hiszen megígérted magadnak, hogy nyáron végre lépsz. Hogy pontosan miben, azt neked kell tudnod. Nem kell sürgetned magadat. Ezen a héten gyűjts be minél több információt, és a hétvégén nézd át a lehetőségeidet! A vasárnapi újhold új megvilágításba teheti ezt is

Vízöntő heti horoszkóp

Feszült hét vár rád. Több olyan emberrel lesz dolgod, akik szerinted bemerevedtek, és nem hajlandóak nyitni új megoldások felé. Tedd fel a kérdést magadnak, te nem vagy-e merev, illetve hajlandó vagy-e nyitni az új megoldásokra? Az égi folyamatok szerint a környezeted tükröz téged. A vasárnapi újhold segít, hogy új szemmel nézz rá erre is…

Halak heti horoszkóp

Amennyire döcögősen ér véget a július, olyan gördülékenyen kezdődik az augusztus. Legalábbis számodra. Mások nem biztos, hogy egyet értenek veled. Sebaj, élvezd a kedvező napokat, a kedvező konstellációkat! Az sem gond, ha kicsit nosztalgiázol. A nyár tartogat régi helyszíneken új élményeket. Ez a múlt és a jelen találkozása. Éld meg a pillanatot!

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva