Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.09.15. 16:00
Heti horoszkóp 2024. szeptember 16-22.: Nehéz napok várnak ránk
A szerdai Halak telihold alaposan felkavarja a hangulatot ezen a héten. Több más nehéz helyzetet is jeleznek a bolygók. Szerencsére a horoszkóp segítségével előre felkészülhetsz minden eshetőségre.

Kos heti horoszkóp

Ha bármikor bármilyen probléma elé kerülsz, kérdezd a józan énedet! Ezen a héten több dilemmát mutatnak ugyanis a bolygók, illetve azt is, hogy a leggyorsabban a racionális hozzáállás mutatja meg a kiutat. Naná, hogy ilyenkor tiltakozik az intuíció, és azt kérdezi, miért nem hallgatsz a megérzéseidre. Hétvégén fellélegzést hoz a levegő jegybe lépő Nap és Hold is.

Bika heti horoszkóp

A hét első felében a teliholdon kívül két bolygó-szembenállás szerint a szokottnál nehezebben hozol döntést. Jó hír, hogy csütörtöktől vasárnapig már öt szuper fényszög támogat, és nem sürgetnek téged. Idegessé válsz, ha sietned kell, emiatt ezt mindenképpen kerülnöd kell. Hétvégén a Bika Hold azt javasolja, hogy kényeztesd magadat! Bármi jöhet, ami jól esik és nem hizlal, nem illegális.

Ikrek heti horoszkóp

Kedden és szerdán puskaporos hangulatot jelez négy diszharmonikus fényszög. A családod és a munkatársaid is bosszantanak. Úgy érzed, hogy mindenki összefogott ellened. Lehetőleg most ne reagálj, maradj a lehető legpasszívabb! Ez a tanács szombatra is érvényes. Majd vasárnap a Hold az Ikrekbe, a Nap a Mérlegbe lép, ami szó szerint és átvitt értelemben megkönnyebbülést hoz neked.

Rák heti horoszkóp

A hétfő még bizakodásra ad okot, de keddtől sajnos jön a fekete leves. Több olyan konfliktusnak leszel szem- és fültanúja, ami megviseli az emberekbe és a békébe vetett hitedet. Tény, hogy a szerdai részleges holdfogyatkozás a konfliktusok veszteseit fokozottan megviseli. Vagyis most igazán érvényes a mondás: „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz.” Mindezt a hétvégén ki kell pihenned!

Oroszlán heti horoszkóp

Lehet, hogy unod már, de a bolygók továbbra is azt javasolják, hogy ésszerűsítsd a kiadásaidat! Kedden és szerdán, két nap alatt négy, majd szombaton további egy bolygó-szembenállás pénzügyi zavart jelez. Szerencsére a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Uránusz, Plútó) a józanságot erősítik. Ha ez sikerül, hétvégén ünnepelhetsz, bulizhatsz, grillezhetsz…

Szűz heti horoszkóp

Szeptember harmadik hete nem lesz a kedvenced. A szerdai teliholdon kívül további három bolygó-szembenállás frusztrál téged. Úgy tűnik, hiába fogalmazol tapintatosan, valaki folyton megsértődik. Már azt fontolgatod, hogy ki sem nyitod a szádat. Ez megoldás lehet. Még jó, hogy a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Uránusz, Plútó) a ráció és a konstruktivitás győzelmét jelzik.

Mérleg heti horoszkóp

A Mérlegben járó Vénusz – amely a te uralkodó bolygód – csak vasárnap este kap kellemetlen fényszöget a Plútótól. Vagyis a hét első felében nem kell nézeteltérésekbe belemenned. A hét második felében lehet, hogy meg kell védened az érdekeidet és a pozíciódat. Érveid legyenek konkrétak, amit a föld jegyben járó bolygók javasolnak. Vasárnap a Nap belép a Mérlegbe, s innentől a hangulatod is egyre kedvezőbb….

Skorpió heti horoszkóp

Ezen a héten az égi folyamatok szerint nagy szükség lesz rád. Több olyan konfliktust, sértődést, szakítást jeleznek a bolygók, amelyekben te békéltetőként, sőt egyfajta lengéscsillapítóként enyhítheted a bajt. Nem kell mindenáron beavatkoznod, de ha látod, hogy egyik fél segítséget kér, akkor lépj be! Viszont a hétvégi konstellációk szerint végre önmagaddal kell(ene) foglalkoznod.

Nyilas heti horoszkóp

Nehezen viseled, ha otthon és a munkahelyeden egyszerre adódik viszály. Sajnos ezen a héten ilyesmit vetítenek előre a bolygók. Kapkodás helyett mindig csak az aktuális kihívással törődj! Tedd fel a kérdést magadnak: ”Tudok tenni most valamit?”! Ha a válasz igen, tedd meg! Ha a válasz nem, akkor várj kicsit! Hétvégére megérted, mire kellett várnod…

Bak heti horoszkóp

Szeptember harmadik hetében a hét nap alatt összesen kilenc diszharmonikus, három harmonikus fényszög, három bolygó-együttállás és lesz. A Holdon kívül még egy bolygó jegyet is vált. Ezek közül téged egy pénteki és egy vasárnapi diszharmonikus fényszög érint közvetlenül. Vagyis bölcsen teszed, ha nem folysz bele mások rivalizálásába. Hétvégén a kellemetlen konstelláció ellenére elemedben leszel.

Vízöntő heti horoszkóp

Az anyagi helyzetedet kell rendbe raknod ezen a héten. Több bolygó-szembenállás szerint nem halogathatod tovább ezt. Nincs baj, csak felesleges kiadásokat spórolhatsz meg, ha kicsit jobban odafigyelsz. Van valaki a közeledben, aki ezt nálad jobban csinálja. Kérdezd meg, hogyan teszi! Most úgy várod a hétvégét, mint a karácsonyt. Jogos, hiszen a Hold és a Nap is levegős jegybe lép át.

Halak heti horoszkóp

A szerdai telihold részleges holdfogyatkozással jár együtt, vagyis a Föld kitakarja a Napot részlegesen, és nem tud a Hold teljes fényében ragyogni. Mivel ez a Hold a Halakban jár, rád árnyék vetül, amely az egészséged és az érvényesülésed szempontjából sem jó hír. Ne keseredj el! Később jön el a te időd. Vedd észre, milyen szerencsés vagy, mert sok jó ember vesz körül!

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva