Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.08.18. 16:00
Heti horoszkóp 2024. augusztus 19-25.: Az év egyik legrázósabb hete
Ember legyen a talpán, aki meg tudja őrizni a higgadtságát, a nyugalmát ezen a héten.

Most úgy tűnhet, mintha a bolygók „összeesküdtek” volna ellenünk. Már eleve nagyon feszülten indul a hét a telihold okán, majd további rázós helyzetek elé állíthat az élet. Legyél nagyon óvatos és elnéző, kerüld a vitákat. A legbölcsebb döntés, ha kiélvezed az ünnepet és a nyár utolsó napjait.

Kos heti horoszkóp

A hosszú hétvégével kezdődő hét első napja nem csak a hét, de az egész hónap legrázósabb napja. 24 órán belül hét diszharmonikus fényszög lesz az égen. Szerencse, hogy lesz egy semleges és két harmonikus fényszög is. Viszont most nagyon óvatosnak és tapintatosnak kell lenned. Kedden fellélegezhetsz, majd csütörtöktől a Szűzbe lépő Nap rendet hoz magával. Innentől könnyebb dolgod lesz neked (is).

Bika heti horoszkóp

A hétfőt nemcsak a telihold árnyékolja be, hanem további három feszült konstelláció is. Emiatt nagy kihívás lesz számodra a béke megőrzése, pedig a hosszú hétvége maradékát jó lenne megúszni konfliktus nélkül. Erre kedden nagyobb esélyed lesz. Csütörtökön a Szűzbe lépő Nap, majd a hétvége elégedettségre ad okot. Végre a terveid szerint alakulhat minden.

Ikrek heti horoszkóp

Hétfőn a tér (Jupiter) és az idő (Szaturnusz) nem kedvez neked. Vagyis könnyen előfordulhat, hogy eltévedsz és/vagy elkésel. Ezen kívül még két kellemetlen fényszög nehezíti, mérgezi a napodat. Kedden mindennek nyoma sem lesz. Csütörtökön a Szűzbe lépő Nap rávilágít az otthonod és a családod fontosságára. Jusson rájuk időd! És lehetőleg ne csak hétvégenként!

Rák heti horoszkóp

Már az előző napokban érezhetted, amit hétfőn a bolygók az égre rajzolnak: számodra kedves emberek egymásnak eshetnek, és te nem tompíthatod a feszültséget. Ne aggódj, keddre elillan mindez. A rövid munkahét nem jelent kevesebb feladatot. Sajnos ez érvényes akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha szabadságon vagy. Mindezt ki kell heverned augusztus utolsó hétvégéjén.

Oroszlán heti horoszkóp

A hétfőt nemcsak a telihold teheti feszültté, hanem további három diszharmonikus fényszög. Ennek tükrében mindent el kell követned, hogy megelőzd a vitákat. Kedden lesz időd ünnepelni. Majd szerdától itt az ideje a pénzügyeidet rendbe rakni. Ebben komoly segítséget nyújt a Szűzbe lépő Nap. Hétvégén a jövővel kapcsolatos tervek kötik le a figyelmedet.

Szűz heti horoszkóp

Hétfőn és szerdán annyi diszharmonikus fényszög lesz az égen, amely miatt úgy érezheted, összefogott ellened a világ. Nem érted, mivel érdemeltél ki ennyi feszültséget. Jól tennéd, ha nem sértődnél meg, inkább a megoldásokat keresnéd. Csütörtökön a Szűzbe lépő Nap megvilágítja az utadat. További jó hír, hogy hétvégén is számíthatsz megnyugtató jelekre.

Mérleg heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz hétfőn kettő, szerdán és pénteken 1-1 támadó jellegű fényszöget kap, ami miatt megtámadva érezheted magadat. Nagy kaliberű bolygód támadják a Vénuszt, ami azt jelenti, hogy komolyan kell venned mindezt. Védekezés helyett érdemes olyan stratégiát készítened, amely komfortos számodra. Nem neked való a magyarázkodás, sokkal hasznosabb a konstruktív, együttműködő hozzáállás…

Skorpió heti horoszkóp

Úgy tűnik, paranoiássá válhatsz hétfőn. 24 órán belül ugyanis hét diszharmonikus fényszög lesz az égen, amely közül téged közvetlenül négy érint, de ez bőven elég ahhoz, hogy magad alá ess. Keddtől mindez egyik pillanatról a másikra ér véget. Főleg, ha előző nap nem bonyolódtál vitába. Az is kedvező számodra, hogy csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, s innentől nem nyomaszt a jövő.

Nyilas heti horoszkóp

Szörnyű, ahogy az égen és itt a Földön is összejönnek a dolgok hétfőn: egyetlen nap alatt annyi feszült fényszög lesz, amennyi miatt borítékolható a nézeteltérés. Ha nem akarsz bajt, maradj egyhelyben! Kedden kicsit fellélegezhetsz, de szerdán jön az újabb hullám. Majd csütörtökön a Szűzbe lépő Nap végre rendet rak. Ennek örömére a hétvégén már kiegyensúlyozott leszel.

Bak heti horoszkóp

A hosszú hétvége még tart hétfőn és kedden. Sajnos a hétfő sok emberből a legrosszabbat hozza ki, legalábbis az égi folyamatok szerint. Muszáj kimaradnod mindenféle marakodásból. Számodra kedvező, hogy csütörtökön a Nap belép a higgadt Szűzbe. Innentől több józanságra számíthatsz, ami kimondottan megnyugtató. Hétvégén a Bika Hold is ezt erősíti.

Vízöntő heti horoszkóp

Hétfőn nemcsak a telihold hozhat súlyos konfliktusokat. Elengedhetetlen, hogy elnéző és toleráns legyél most mindenkivel. Csak így előzhetsz meg olyan vitát, ami szakításba torkollhat. Csütörtökön a Nap jegyet vált, és a figyelmedet az emberekről a pénzre tereli. Itt az ideje új költségvetést készíteni. Nem baj, ha ezzel vársz a hétvégéig…

Halak heti horoszkóp

Garantált, hogy a hétfő és a szerda nem lesznek a kedvenc napjaid. A két nap alatt ugyanis összesen hat kellemetlen fényszög lesz az égen, majd pénteken még egy. Ez utóbbi a férfi (Mars) és nő (Vénusz) közötti különbségek miatti feszültséget nagyítja fel. Csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, és innentől rád több sorsfordító találkozás vár. Kapkodnod nem szabad, ezt tanácsolja a hétvégi Bika Hold is…

 

Nyitókép: illusztráció/AI

Forrás: astronet.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva