MW | 2024.07.20. 10:00
Így bulizott Szoboszlai Dominik egy siófoki szórakozóhelyen
Domi energiaitallal a kezében látható, amint épp remekül érzi magát, és átszellemülten énekli Az éjjel soha nem érhet véget című gigaslágert Siófokon, egy szórakozóhelyen.

Mint arról a likeBalaton.hu is beszámolt, a németországi foci Európa-bajnokság után Siófokon kapcsolódott ki a magyar válogatott csapatkapitánya. A Plázson bulizott, ahol megnézte a Neoton koncertet, és Csepregi Éva közös fotót készített vele.

Szoboszlai Dominik a dögös magyar Dj-t is elvarázsolta

Múlt hétvégén Szoboszlai a tehetséges és dögös magyar lemezlovas, DJ Stephianie buliján találta magát újra Siófokon, a Plázs Arénájában, és annyira emelkedett hangulatba került, hogy csatlakozott hozzá, hogy együtt fokozza a hangulatot a szőkeséggel – írja a borsonline.hu.

A borsonline.hu elérte telefonon DJ Stephanie-t, aki elmondta, életében először találkozott személyesen Szoboszlaival, ám a Liverpool FC ásza egyáltalán nem okozott neki csalódást, sőt!

– Eddig csak képeken láttam Dominikot, valamint a róla megjelent cikkekből ismertem, de azt kell mondjam, nagyon jófej, laza és felszabadult volt a csapattársával, Schäfer Andrással együtt. Szombat este, július 13-án léptem fel a Plázson, több mint tízezer ember előtt, akkor már ott voltak Dominikék. A párom látta is őket a helyszínen, megkérdezte tőlem, mit szólnék, ha feljönnének a fiúk a színpadra. Igent mondtam, természetesen! Ráadásul épp a Freed from desire című remix jött, amikor Dominikék feljöttek mellém, egy korábbi videóban pedig már láttam, hogy egyszer buliztak erre a fiúk az öltözőben. Mit ne mondjak, szuper hangulatot teremtettek – mesélte el az éjszaka részleteit DJ Stephanie.

@djstephanie_official

Köszönöm Nektek tegnap estét, minden percét imádtam!!!😍🔥 Jövő héten ugyanilyen energiával indulok Németországba, a Parookaville-re, ahova egyedüli magyar és egyedüli női DJ-ként jutottam be a nemzetközi DJ verseny döntőjébe! Szorítsatok! 🤞🏻insta: djstephanie_official #foryou #nekedbe #fyp #foryoupage #djstephanie #nekedbelegyen

♬ eredeti hang – DJ Stephanie

Később valószínűleg titokban készült róla egy másik felvétel is egy siófoki vendéglátóhelyen, ahol Domi energiaitallal a kezében látható, amint épp remekül érzi magát, és átszellemülten énekli Az éjjel soha nem érhet véget című gigaslágert.

@adriianm07

#szoboszlai #siofok #🇭🇺 #szoboszlaidominik

♬ eredeti hang – Adrian0007💸💸

Forrás: borsonline.hu

Nyitókép: Illusztráció/ MTI/Illyés Tibor

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva