likeBalaton.hu | 2024.07.15. 10:00
Játszósarok, ledfalak, sportolás – a siófoki strandok élményeket kínálnak
Siófok 17 km hosszú partszakaszán színvonalas strandok várják a víz és a vízi sportok szerelmeseit. A családoknak a balatoni élmények mellett jobbnál-jobb játszóterek, sportparkok és gyermek animációs programok adnak extra élményeket.

Mind a 7 kijelölt siófoki strand más hangulatú, ki-ki ízlése, vagy érdeklődése szerint válogathat közöttük. Az önkormányzati tulajdonú Balaton-parti Kft. 6 strandot üzemeltet, melyből mindösszesen csak két strand fizetős: a Nagystrand és a Sóstói strand.

Délutáni kedvezményes jegy és szezonbérlet Siófokon

A Nagystrandon július közepétől animátor és játszósarok várja a legkisebbeket, emellett gyermekmedence, játszótér, dodzsem, óriáskerék, vízi sporteszköz bérlés, strandröplabda pálya gondoskodik a tartalmas időtöltésről és a hamisítatlan beach hangulatról.

A délutáni kedvezményes jegy, a 3 napos jegytípus és a sóstói strandon érvényes szezonbérlet is elérhető az idei évben

– tájékoztatott a város sajtószolgálata.

Medence a Nagystrandon
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

Ledfalas kivetítőn láthatjuk az olimpiát

A strandoláson kívül számos sportrendezvénynek is helyet ad Siófok legnagyobb strandja. Sup kupa, strandröplabda bajnokságok, fitness versenyek.

Idén augusztusban is találkozhatnak a Fradi rajongók a Fradi kamionnal , ahol a foci sportág szerelmeseinek kínálnak attrakciókat.

Az olimpiai közvetítést a strand területén több helyszínen ledfalas kivetítésen is élvezhetik a strandolók.

A siófoki Nagystrandon található PLÁZS lendületes és egyedi élményt kínál a víz, a napfény és a különböző zenei programok szerelmeseinek. Napközben a pihenésé a főszerep, este pedig holdvilágos partikkal és a hazai zenei élet koncertjeivel varázsolja felejthetetlenné a balatoni nyarat.

A Sóstói strand elsődlegesen a gyermekes családok és a pihenésre vágyók kedvelt helyszíne.

Négy hatalmas szabadstrand

A másik négy kijelölt siófoki strand ingyen látogatható, közös bennük, hogy a vízi sportokat kedvelők mindenütt megtalálják számításukat: Bérelhető itt vízibicikli, sup, kajak, kenu.

Valamennyi strand rendelkezik modern vizesblokkal, játszótér­rel, vízi ugrálóval, napágy kölcsönzési lehetőséggel. Öt strandon van mozgássérült lift, hozzá kültéri zuhanyozó, öltöző.

A szabadstrandi partszakaszokon, több helyen új, modern illemhelyeket alakítottak ki az idei szezonra.

Fotó: Krausz Andrea

A városközponthoz legközelebb eső Újhelyi strandon két csobbanás között a strandkönyvtár számos irodalmi művet kínál az olvasás kedvelőinek, árnyas játszótere és parkja a családok egyik kedvence.

A part menti szolgáltatóknál, az egyedi hangulatú bárokban és éttermekben a tradicionális balatoni strandételek mellett számos újdonság is várja a gasztrokalandozókat.

Nyitókép: Siófok – hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva