Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2024.07.02. 08:00
Júliusi horoszkóp 2024: Nagy változásokat jeleznek a bolygók
Érezhető változásokat jelez a júliusi horoszkóp mindenkinek. Jegyet vált a Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is. S bizony kellemetlen konfliktusok lehetőségét is jelzik a bolygók. A bölcs javaslatok segítenek mindenre előre felkészülni. Természetesen nagyon sok örömteli pillanat is vár rád a legforróbb nyári hónapban.

 

KOS

Mielőtt bolygód, a Mars kilép a Bikából, együttáll az Uránusszal, ami az anyagi helyzetedben váratlan fordulatot hoz. Ez nagy valószínűséggel a bevételedet erősíti. A plusz pénzt az otthonodra és/vagy utazásra költenéd, de nagy dilemmába keveredsz. Július 20-án aztán a Mars átlép az Ikrekbe, ami a párhuzamos ügyeknek kedvez. Eközben az Oroszlánban felvonuló bolygók (Merkúr, Vénusz, Nap) életigenlést, szerencsét és vállalkozó szellemet szimbolizálnak. Július 23-án ugyanakkor ne hozz döntést!

 

BIKA

Július 20-án a Mars kilép a Bikából. Előtte még ezerrel pörögsz, és sürgetnél mindent és mindenkit. Ez azzal a veszéllyel jár, hogy elhamarkodottan reagálsz. A legnagyobb kockázatot a 15-i Mars-Uránusz együttállás jelenti. De nem csak ezen a napon kell vigyáznod, hanem egész hónapban. A testi épséged, az egészséged megőrzése legyen a fő feladatod júliusban! Könnyebb dolgod lesz 20-tól, mert ezen a napon a Mars átlép az Ikrekbe, és innentől több forrásból jöhet hozzád a pénz. Ez nem gyors meggazdagodást jelent…

 

IKREK

Időzített bombán ülsz júliusban. 15-én lesz egy szokatlanul erős Mars-Uránusz együttállás, ami meglep, pedig nem kéne meglepődnöd. Több előjele van mindennek. Kérdés, komolyan veszed-e? 20-án a Mars belép az Ikrekbe, és az egekig emeli a motivációdat. Tűzz ki új feladatokat: „Célozd meg a Holdat, ha elvéted, a csillagokba jutsz”! Közben megosztod a környezetedet: lesz, aki szerint túl erőszakossá válsz, másoknak tetszik az energikusságod. Vigyázz a fontos emberekre!

 

RÁK

Július a te hónapod: szinte minden sikerül, amit szeretnél. Különösen szerencsés napok: 2., 3., 11. és 22. Azonban ritka égi esemény zavarhatja meg az örömödet: a június 22-i után július 21-én második telihold lesz a Rák Nap és a Bak Hold szembenállásakor. Ez a második telihold visszatérő konfliktust szimbolizál. Tisztáznod kellene, hogy pontosan ki és pontosan mivel ingerel téged. Július 22-én a Nap kilép a Rákból, és arra sarkall téged, hogy nézz körül a munkaerő piacon! Mennyit érsz? Megfizetnek a jelenlegi helyen?

 

OROSZLÁN

Ünnepelned kellene, ahogy a bolygók sorban lépnek be az Oroszlán jelébe: július 2-án Merkúr, 11-én Vénusz, 22-én a Nap. Ám az örömbe üröm is kerül, mert mind egymás után szembe kerül a Plútóval: 3-án a Merkúr, 12-én a Vénusz, 23-án a Nap. Mindez pedig súlyos vitákra, szóváltásra, szakításra, összetűzésre utal. Valósággal szlalomoznod kell a konfliktusok között. Sikerre csak akkor számíthatsz, ha a konfliktus fölé emelkedsz, és nem süllyedsz le a méltatlan, kicsinyes ego harc szintjére. Minden csatát megnyersz, amibe bele se mész…

 

SZŰZ

Bolygód, a Merkúr július 2-án belép az Oroszlánba, és másnap szembe kerül a Vízöntő Plútóval. Ez arra figyelmeztet, hogy maradj diszkrét, és ne kotyogj el semmilyen titkot, máskülönben irtó kínos helyzetbe keveredsz. Július 15-én a Mars-Uránusz együttállás az egész hónapodra nagy hatással lesz: utazáson és/vagy továbbképzésen gondolkodsz. Ehhez fontos információkat kaphatsz. Ne kapkodj! Tájékozódj alaposan, és csak akkor hozzál döntést, ha megnyugtatóan átlátod, hogy mire vállalkozol!

 

MÉRLEG

A júliusi hónapod akkor lesz elviselhető, ha egyetlen gyerekes szóváltásba sem mész bele. Tuti, hogy lesznek provokációk, amikor úgy érzed, meg kell védened magadat. Legrázósabb napok: július 3., 12. és 23. Szerencsére 20-án a Mars jegyet vált, és eltereli a figyelmedet. Innentől új cél kezd foglalkoztatni. Sőt nem csak egy, hanem egyszerre több is. Ne ijedj meg a párhuzamos lehetőségektől! Tudj róla, szépen ki fog tisztulni, melyik a te utad! Idővel egyre több információ birtokában egyértelmű lesz.

 

SKORPIÓ

Szinte egész júliusban a karriered és a jövőd alakulása aggaszt. Lesznek kritikus napjaid: 3., 12. és 23. Lehetőleg ekkor ne hozz döntést, és ne szállj szembe a főnököddel, máskülönben elveszítheted a munkádat. Szerencsére meglesz az egyensúly, vagyis lesznek kimondottan kedvező napjaid is, így július 2., 11. és 22. Ezek egyfajta lengéscsillapítóként enyhítik a feszültséget benned és körülötted. Szuper hír, hogy a két uralkodó bolygód, a Mars és a Plútó 22-én szuper fényszöggel kapcsolódik össze…

 

NYILAS

Jó hatással lesz rád, hogy a bolygók sorban lépnek be az Oroszlánba: július 2-án Merkúr, 11-én Vénusz, 22-én Nap. Ám ezek egymás után szembe kerülnek a Plútóval: 3-án a Merkúr, 12-én a Vénusz, 23-án a Nap, s ez mind baleset- és/vagy konfliktus veszélyt jelez. Nagyon óvatosnak kell lenned, csak így előzheted meg a bajt. 20-án a Mars jegyet vált és igencsak felkavarja a szerelmi életedet. Ennek örülhetsz, ha nincs párod. Ám, ha párkapcsolatban élsz, készülj fel a féltékenykedésre! Ne adj okot a párodnak ilyesmire!

 

BAK

Régi vágyad valósulhat meg júliusban: elutazhatsz vagy visszautazhatsz olyan helyre, ami válaszokat ad az aktuális kérdéseidre. Ennek végre eljött az ideje. Mindazonáltal nem tragédia, hogy nem érted azonnal ennek a jelentőségét. Sajnos az anyagi helyzetedben lesznek döccenők. Takarékos üzemmódba kell kapcsolnod, ha nem akarsz mínuszba menni. Legaggasztóbb napok: július 3., 12. és 23. Szerencsére jön az égi segítség 22-én, amikor egy szuper Mars-Plútó fényszög rávilágít a megoldást jelentő kiútra.

 

VÍZÖNTŐ

Jó nagy jövés-menés lesz a környezetedben, ami nem csak a nyári utazások miatt lehetséges. Új emberek lépnek be az életedbe, miközben a régiek lekopnak. Utóbbiról te is tehetsz, főleg, ha beszólsz, illetve kíméletlen stílusban beszélsz velük. Legkritikusabb napok: július 3., 12. és 23. Vedd észre, hogy a fő konfliktusforrás mindkét félnél a büszkeség és merevség! 20-án a Mars jegyet vált, és gördülékenyebbé teszi a kommunikációt. 22-én kipattan a fejedből az ötlet, hogyan érdemes mindehhez hozzáállni.

 

HALAK

Július 2-án a Halakban járó Neptunusz hátrálni kezd, és a Szaturnusszal együtt azt javasolja, hogy lassíts, vond le a tanulságokat, és emészd meg a történteket! Szuper napjaid júliusban: 2., 3., 11. és 22. Arról tudnod kell, hogy 15-én egy Mars-Uránusz együttállás összeütközést jelez testvérekkel, szomszédokkal. Ez váratlanul érhet, emiatt nem biztos, hogy helyesen reagálsz. 20-án a Mars jegyet vált, és családi vagy ingatlan ügyekben végre holtponton való átbillenést szimbolizál.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: DMA

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva