likeBalaton.hu | 2024.07.25. 10:00
Korda György és Balázs Klári pénteken koncertezik a siófoki Plázson
Csütörtökön is kihagyhatatlan lesz a Szerelemcsütörtök, DR BRS rendelőjében, a Plázs Music Teraszon.

Programokkal teli héttel csábít ezúttal is a siófoki Plázs, ahol a legnagyobb durranásnak – minden bizonnyal – a pénteki Korda György és Balázs Klári koncert ígérkezik, azonban keddtől vasárnapig ezúttal is bőven akad ok arra, hogy a Balaton fővárosában élvezzük a nyarat.

A szokásos ingyenes bulikkal már kedden indult a Plázs mostani hete, közöttük csütörtökön is kihagyhatatlan lesz a Szerelemcsütörtök, DR BRS rendelőjében, a Plázs Music Teraszon.

Fotó: Plázs

Pénteken a hazai tánczene állócsillaga, Korda György és természetesen Balázs Klári áll színpadra, és sorjáznak majd a legnagyobb slágerek, köztük minden bizonnyal olyan örökbecsű dalok, mint a Lady N, a Mamma Maria, a Lady Carnevál, vagy a Reptér. Az este számos vendéget is tartogat a közönségnek, fellép majd Csonka András, Krisz Rudi, Dj Dominique valamint Josh és Betti. Az est házigazdája a Retro Rádió műsorvezetője, Dénes Tamás lesz.

A péntek ezzel azonban nem érhet véget, a koncert után az Aréna nyílik meg, benne az elmaradhatatlan Metzker & Friends partyfolyam Koósz Milánnal ezúttal Rico és Miss Mood párosával.

Fotó: Plázs hivatalos

Szombaton az eddigi legnagyobb, születésnapi Hódítás Éjszakájára számíthatunk, az Arénában Chrstphr, Elektra, Metzker Viktória, Newik, UBC, Regan Lili, Stephanie és Szecsei főszereplésével, míg a Clubban Purbeat, Gabriel Dancer és R92 lép majd fel. De ha ez nem elég, a Beachen a Nexus Flover Power izzítja az éjszakát, míg a Plázs VIP-ben indul majd a Luxfunk Radio party.

Fotó: Plázs

Pénteken és szombaton 12. alkalommal gyűlik össze a testépítés és az erősport színe-java a BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition által megrendezett Muscle Beachen a siófoki Plázson. A kétnapos esemény nemcsak az izmokról és a súlyokról szól: egyszerre buli, szórakozás és sport. A résztvevők idén is találkozhatnak a testépítés legnagyobb hazai és nemzetközi ikonjaival. Megrendezésre kerül Magyarország első számú súlyzós edzés központú tömegsport rendezvénye, a Scitec Power Challenge, a Scitec Raw fekvenyomó és felhúzó bajnokság, a CESA® Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Erősember és Kamionhúzó Kupa és a Mr. és Ms. Muscle Beach bikini, physique és tehetségkutató minősítő fitneszverseny is. A helyszíni termékértékesítésből befolyó összeg teljes egészét idén is jótékony célokra fordítják. A Scitec Nutrition közössége választhatja ki azt, hogy három, gyermekeket segítő szervezet, a BAGázs, a Bátor Tábor és az SOS Gyermekfalvak közül ki kapja az adományt.

És érdemes még a vasárnapot is a Plázson tölteni, ahol az elmaradhatatlan Corona Sunsets vezeti majd le a mozgalmas hetet.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Plázs

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva