MW | 2024.07.25. 16:00
Levetkőzött a Magyarország Szépe gyönyörű döntőse - fotó
Egy hajón, a Balatonnál fotózták.

Koncz Patrícia 26 éves, tavaly indult a Miss World Hungary-n, a Magyarország Szépén, a top 5-be jutott. Amerikában tanult fél évet egy magániskolában, angolul felsőfokon, németül középszinten beszél. Szabadidejében imád squasholni, példaképei pedig a szülei, „mert már több mint 20 éve együtt vannak, jóban rosszban és mindent megtettek a családunkért” – vallotta, amikor a szépségversenyre jelentkezett.

A modell, akit 78 ezren követnek az Instagramon, a Balaton Soundon egészen elképesztő szettben bulizott, egész biztosan sokan megnézték ebben az extrém szerelésben. Most a Balatonról posztolt követőinek, mutatjuk a képét:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Koncz Patrícia (@patriciakoncz) által megosztott bejegyzés

 

Tavaly Koncz Patrícia volt majdnem két hétig a magyar győztes, Hacsi Boglárka szobatársa a siófoki szállodában, a felkészítő táborban.

Koncz Patrícia később Instagram-sztoriban elmesélte, hogy nagyon sok lányt ismert a mezőnyből, amikor kiderült a top 20-as mezőny, osztálykirándulásnak élte meg a siófoki tábort. –Bogival szobatársak voltunk, most kerültünk közeli kapcsolatba. Csodálatos ember, nem sajnálom tőle a koronát – mondta, hozzátéve, hogy biztos benne, hogy a világversenyen is remekül szerepel.

Az egy hónapos felkészülés után nagyszabású show-val zárult a Magyarország Szépe szépségverseny, a döntőt a Duna élőben közvetítette. A fináléba 15 lány – Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka, Vajda Mercédesz – jutott be, közülük került ki a győztes.

A közönségdíjas, vagyis a tévénézők kedvence Grósz Adél lett, a Miss Charity díjat Kiss Kamilla kapta, a szépségkirálynőt és az udvarhölgyeket azonban szakmai zsűri választotta ki – amelyben többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kautzky Armand és Hajas László, valamint a Magyarország Szépe 2023-as nyertese, Hacsi Boglárka, illetve zsűrielnökként Jákob Zoltán is helyet foglalt.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva