likeBalaton.hu | 2024.10.15. 18:00
Marics Peti elárulta, hogy melyik Demjén-sláger írja le az életét
Marics Peti a Demjén-film főszereplője gyerekkora a Balatonhoz kapcsolódik, s azt is elárulta, hogy melyik sláger írja le leginkább az életét.

Marics Peti a film egyik főszereplője számára a nyarak sokáig a Balatonhoz kapcsolódtak. A családdal Balatonlellére jártak a vakáció idején, ahol volt egy színházi üdülő. Fantasztikus nyarakat töltöttek el együtt a tónál. Idén nyáron a Hogyan tudnék élni nélkülem? című filmet balatoni helyszíneken forgatták. A rengeteg ValMar-fellépés mellett a kifejezetten zsúfolt időszak volt ez az énekes számára, de a balatoni légkör megszépített mindent.

Marics Peti életét ez a Demjén-sláger írja le leginkább

– Az El kell, hogy engedj című dal a favoritom. A filmben az általam játszott szereplőnek is ehhez a slágerhez kapcsolódik egy nagy jelenete, amit fantasztikus koreográfiával, sok táncossal és Márkus Lucával vettünk fel egy egész napos forgatás során. Picit úgy is érzem, hogy ez a dal valahol story-of-my-life. Sok kapcsolatomra rá lehet húzni, hogy el kellett, hogy engedjem – osztotta meg a Demjén Ferenc-slágerekkel kapcsolatos gondolatait Marics Peti.

Fotó: InterComFilm

Törőcsik Franciska számára igazi időutazás a balatoni filmben szerepelni

A filmben Esztert, a Balaton-partján 1994-ben szerelembe eső fiatal lányt alakító Törőcsik Franciska számára varázslatos időutazást jelentettek a Hogyan tudnék élni nélküled? felvételei.

– A kilencvenes évek a gyerekkorom, a Balaton pedig még inkább. A fagyik, a barátok, a játszótér a parton, a minigolf, a bicajozások, a zsebpénzből összespórolt margarétás top. Sok kedves emlékem jött elő a forgatás alatt. Vicces, hogy egy olyan kosztümös filmben játszom, aminek a világát személyesen láttam gyerekként – mondta az 1990-ben született színésznő.

Részlet a A Hogyan tudnék élni nélküled? című filmből
Fotó: InterCom

Megelevenedik a kilencvenes évek felejthetetlen balatoni nyara

A Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés film egyik főhőse Lili (Varga-Járó Sára), aki szerelme tragikus elvesztése után begubózva, magányosan tengeti mindennapjait, mígnem szülei lakásában rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Miközben olvasni kezdi őket, megelevenedik előtte a múlt, a kilencvenes évek elejének egyik felejthetetlen nyara: Lili anyja, Eszter (Törőcsik Franciska) két barátnőjével a Balatonnál vakációzik. Eltökélte, hogy hűséges marad otthon hagyott, karót nyelt pasijához, terveit azonban alaposan összekuszálja, amikor megismerkedik Gergővel (Ember Márk), aki laza, vicces és van még egy nagyon jó tulajdonsága: egy zenekar frontembereként a szigligeti strandon lép fel a haverjaival (Marics Peti, Kirády Marcell).

Részlet a A Hogyan tudnék élni nélküled? című filmből
Fotó: InterCom

Mi lehet ebből? Kavarodás? Szerelem? Féltékenység? Néhány csók? Néhány pofon? Még több csók? Ez a minimum. A Balaton-parti nyár áthangolja a fiatalok életét, sőt, még a gyerekeik életére is hatással lesz.

Tombol a szerelem, a rockzene és a balatoni nyár a
Hogyan tudnék élni nélküled? című film előzetesében.

Nyitókép: Részlet a A Hogyan tudnék élni nélküled? című filmből
Fotó: InterCom

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva