ripost.hu | 2021.06.11. 16:00
"Nincs ennél szebb" - így nyaral a Dárdai család a Balatonnál
Naplemente, bor, szivar, hajókázás és horgászás – amennyi csak belefér! Feleségével, fiaikkal és barátaikkal pihen Dárdai Pál.

Ahogy évek óta mindig, Dárdai Pál és családja – no és a hozzájuk hivatalos barátaik – idén is a siófoki vízparti nyaralójukban pihenik ki a fáradalmaikat. A Hertha régi-új magyar edzőjére most különösen ráférhetett a lazítás, hiszen óriási stresszel járó feladatot vett a nyakába, amikor télen újra elvállalta a kiesőjelölt csapat benntartását a német Bundesliga élvonalában. A célt egy zaklatott tavaszi szezon végén sikerült is elérnie – így hát jól megérdemelt a háromhetes nyaralása a Balatonnál.

Dárdai a feleségével, Mónika asszonnyal és fiaikkal, Palkóval, Mártonnal és Bencével ruccant „haza otthonról”, azaz Magyarországra Berlinből. A focit persze így sem tudta törölni a mindennapjaiból (a helyszínen nézte meg az U21-es Eb német-holland elődöntőjét Székesfehérváron, ahol a legidősebb fiú játszik a Mol Fehérvárban), a legkisebbel pedig pályára léptek a Tolna megyei Zombán rendezett gálameccsen. A Hertha ügyes-bajos dolgaival ellenben békén hagyják, hadd pihenje ki magát a következő év kihívásai előtt.

– Őszintén szólva, alig vagyunk kapcsolatban, mindannyian békén hagynak. Úgyis rövidesen újra Berlinben leszek, akkor kezdődhet minden – idézte a berlini BZ a Balcsin pihenő Dárdai Pált, aki így kedvére töltheti az idejét a feleségével, a fiaival és a barátaival, sétálva a naplementében, nagyokat horgászva és hajókázva, vagy akár egy pohár finom bor és egy szivar kíséretében ejtőzve.

Dárdai Pál egy korábbi balatoni nyaralásakor borral és szivarral, no meg Németh Krisztiánnal
Fotó: Instagram

– Számomra nincs ennél szebb. Itt egyszerűen minden tökéletes, teljesen ki tudok kapcsolódni. Ha szép az idő, gyakran hajókázunk mondta boldogan Dárdai.

Amint a Hertha csapatába idén berobbant, 19 éves létére rögtön a legjobb játékosnak megszavazott Dárdai Marciról is kiderült: a fiúk pecázni is szeretnek – és tudnak. Öccse, Bence első balinja is horogra akadt – ezt a korábbi válogatott támadó, Egressy Gáborral ünnepelték meg.

Forrás: Ripost.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva