likeBalaton.hu | 2024.08.31. 10:00
A Valmar és a Quimby is megtáncoltat a Plázs utolsó előtti hétvégéjén
A Plázs egy hatalmas, Nyárzáró Fergeteg Party-val búcsúztathatja a nyarat DJ Dominique vezényletével, valamint Korda György és Balázs Klári slágereivel.

A Plázson méltó módon zárható a nyár, ahol az utolsó balatoni csobbanásokat ezen a hétvégén is fergeteges koncertek és hajnalig tartó bulik követik. Augusztus utolsó hétvégéjén

fellép a Quimby, a Valmar, táncolhatunk Purebeat ütemeire és Metzker Viktóriával, a Plázs rezidensével is elbúcsúztathatjuk ezt a felejthetetlen szezont.

A péntek este a Quimby varázslatos koncertjével indul a Plázs Nyárzáró Hétvége keretében

A 33 éves zenekar őrült dallamaival és szívbemarkoló balladáival mozgatja meg a siófoki közönséget a csillagos ég alatt. Éjjel a Plázs Arénába Purebeat tér vissza egy exclusive szettel Chriss Jay, Rick Wayne és Dj Free kíséretében.

Tusnádfürdõ, 2023. július 20. Kiss Tibor, a Quimby énekese a zenekar koncertjén a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2023. július 19-én. MTI/Veres Nándor

Kiss Tibi, a Quimby énekese
Fotó: MTI/Veres Nándor

A Plázs Nyárzáró Hétvége a VALMAR is megtáncoltat

A formáció olyan slágerekkel érkezik, mint az Úristen vagy a Valencia. Valkusz Milán és Marics Péter duója garancia a jó bulira, a nyárzáró show pedig biztosan emlékezetes lesz. A koncert után Metzker Viktória és barátai búcsúznak az idei nyártól: a Plázs háziasszonya ezúttal Bruno x Spacc és Koósz Milán társaságában szedi szét idén utoljára a siófoki éjszakát.

Marics Péter a Valmar együttes koncertjén
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Marics Peti hamarosan egy romantikus balatoni filmben is látható lesz

A Hogyan tudnék élni nélküled? című, Törőcsik Franciska, Ember Márk, Marics Peti főszereplésével készülő új magyar romkomot december 12-től játsszák majd a mozik. A sodró ritmusú előzetes humoros, dallamos, érzelmes ízelítőt ad az örökzöld Demjén Ferenc slágerek köré épülő romantikus zenés vígjátékból. A film egyik főhőse Lili (Varga-Járó Sára), aki szerelme tragikus elvesztése után begubózva, magányosan tengeti mindennapjait, mígnem szülei lakásában rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Miközben olvasni kezdi őket, megelevenedik előtte a múlt, a kilencvenes évek elejének egyik felejthetetlen nyara: Lili anyja, Eszter (Törőcsik Franciska) két barátnőjével a Balatonnál vakációzik. Eltökélte, hogy hűséges marad otthon hagyott, karót nyelt pasijához, terveit azonban alaposan összekuszálja, amikor megismerkedik Gergővel (Ember Márk), aki laza, vicces és van még egy nagyon jó tulajdonsága: egy zenekar frontembereként a szigligeti strandon lép fel a haverjaival (Marics Peti, Kirády Marcell).

Mi lehet ebből? Kavarodás? Szerelem? Féltékenység? Néhány csók? Néhány pofon? Még több csók? Ez a minimum. A Balaton parti nyár áthangolja a fiatalok életét, sőt, még a gyerekeik életére is hatással lesz.

Nyárzáró Fergeteg Party is lesz a Plázson

A nyár azonban még nem ért teljesen véget, szeptember 7-én ugyanis egy hatalmas, Nyárzáró Fergeteg Party-val búcsúztathatják idén a Plázson a nyarat DJ Dominique vezényletével, valamint Korda György és Balázs Klári slágereivel.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Marics Péter, a ValMar együttes tagja
Fotó: MTI/Lakatos Péter

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva