KultTér 2024 – Siófok
Helyszín Siófok, Fő tér 2
Időpont

Siófokon, a Kálmán Imre Művelődési Központ teátrumában kerül megrendezésre a KultTér 2024 programsorozat, ahol a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket egy sor különleges előadásra.

Minden pénteken este 19.00 órakor kezdődnek a kulturális csemegék, melyek a magyar irodalom és zene világát ötvözik.

Július 19., péntek: Karinthy Vera és Bornai Tibor „Öt Karinthy és én” című előadása ízelítőt ad Karinthy Frigyes műveiből, személyes hangvételben, megidézve az író örökérvényű gondolatait és humorát.

Július 26., péntek: Hrutka Róbert és Für Anikó „Minden titok” című előadása a zene és szó összefonódásával hívja fel a figyelmet az emberi kapcsolatok mélységeire és rejtélyeire.

Augusztus 2., péntek: Csuja Imre és Csáki Judit „Imi mondj egy verset!” című estjén a magyar költészet remekei csendülnek fel, színesítve a nyári estéket.

Augusztus 9., péntek: Mácsai Pál és Lukács Miklós előadásában, „Az élet értelme – Egypercesek száz percben”, Örkény István egyperces novelláiból válogatnak, megmutatva a groteszk és az abszurd humor finom szövetét.

Augusztus 16., péntek: Hirtling István és Mészáros Tibor „Egy kenguru-uszályt méltóztassék” című estje Márai Sándor műveit és az ahhoz kapcsolódó gasztronómiai utalásokat tárja a közönség elé.

Jegyár 2.000 Ft.

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva