ÚJRA! - Medencés augusztus 20. a 2HA-nál
Helyszín Raposka,
Időpont
E-mail cím borntobealpha88@gmail.com
Már már szokássá vált, hogy minden évben augusztus 20-án Török Csaba "bulit szervez", amolyan barátit, egész naposat, medencéset. Most - regisztráció ellenében - mindenkit vár, aki a 2HA tágabb baráti körébe tartozik. Szakmázás, borok, pezsgők, kilátás, medence, gasztronómia...

Szeretettel meghívnak egy a szokásosnál lazább hangulatú délutánra, ahol a jó hangulatot a a táj, a 2HA borok és pezsgők biztosítják, a harapnivalókért gasztroshowman barátok Czinege Tamás, Stoller Márton és Piszkor Norbert ( Füst és Buborék, Gastro-Hack) csapata felel, a DJ pult mögött pedig Papa Áron (PAP wines) és a fellépést ritkán vállaló Pécsi-Szabó Dénes áll.

Fotó: hivatalos sajtófotó

GASZTRO: Czinege&Stoller&Piszkor füst és buborék road show-ja. A kenyér ünnepén a helyszínen sütnek kenyeret, hozzá Kinga kamrájából válogatnak finomságokat. / Gastro-Hack, Márton Stoller Piszkor.

BOR Török Csaba és a 2HA borai

ZENE: The O’Sullivan Three (Ian O’Sullivan), DJ PAPA ÁRON és PÉCSI SZABÓ DÉNES

JÓGA: indítsd a napot 11:00-kor a medenceparton egy energizáló deepWORK jógával. Annamari részben kitartott, részben intenzív és dinamikus mozdulatokkal majd alapos nyújtással készül.
Este tüzijáték, napközben beszélgetés és kóstolgatás, reggel jóga, és ki tudja még…
A részvétel regisztrációhoz kötött, belépő nincs.

Kiemelt kép: pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva