VI. Tapolcai Jótékonysági Futás
Helyszín Tapolca, Malom köz
Időpont
Hatodik alkalommal fognak össze a tapolcai futók, húznak futócipőt, s trappolnak esőben, szélben – akár hóban -, hogy a nehezebb helyzetben élő társaik Karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés.

A Tapolcai Trappolók által szervezett futás helyszíne a már jól ismert, kb. 1200 méteres kör Tapolcán, a Malom-tó és környékén, melyből mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne. Akik pedig csak segíteni kívánnak, helyettük is lesznek vállalkozó szellemű futók.

A fiatalabb, ám lelkes segítőinknek egy rövidebb táv, kb. 500 m teljesítésére is adtunk lehetőséget, melyet idén is biztosítunk. A rendezvény egy gyermek-futammal veszi kezdetét. A gyermekeknek idén is egy kis meglepetéssel készülünk-tudtuk meg a szervezőktől.

Ezt követően rajtolnak a kb. 1200 méteres körön induló futók.

Amivel segíteni tudunk a rászorulókon: játék, tartós élelmiszer, ruha. Tulajdonképpen pénz kivételével bármi, amivel szebbé tehetjük a Karácsonyt. Az adományokat a regisztrációnál lehet majd leadni. Az összegyűlt játékokat, élelmiszereket és ruhákat idén is az „ÉN – KÉP – TÉR” Szociális és Mentálhigiénés Alapítvány részére ajánlják fel, akik pontosan ismerik a rászorulók helyzetét és tudják mely családnak mivel tudunk segíteni.

Természetesen nevezési díj idén sem lesz!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva