likeBalaton.hu | 2021.05.11. 18:00
A Tour de Hongrie ideje alatt Veszprém megyében is lesznek forgalomkorlátozások
A Tour de Hongrie 2021 kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében csütörtökön és pénteken.

A körverseny Siófokról rajtolt 2021. május 11-én, s az érintett településeken is forgalmi változásokkal jár. Hogy milyen érdekességei vannak a verseny rajtjának és merre halad a mezőny Siófokról, arról itt írtunk részletesen.

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny érinti Veszprém megyét is, ahol szintén lehet forgalomkorlátozásokra számítani, ezért érdemes körültekintően közlekedni és előre tájékozódni.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A Tour de Hongrie 2021 kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében csütörtökön és pénteken.

2021. május 13-án és 14-én kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Veszprém megyében. A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett.

Az elmúlt évek Tour de Hongrie versenyeiről itt írtunk.

MTI Fotó: Varga György

A verseny útvonala

2021. május 13-án 12 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között:

Balatonfüred – Aszófő – Pécsely – Balatonszőlős – Tótvázsony – Nagyvázsony – Pula – Vigántpetend – Nagyvázsony – Mencshely – Óbudavár – Szentantalfa – Tagyon – Zánka – Köveskál – Káptalantóti – Badacsonytomaj – Badacsony – Hegymagas – Tapolca – Sümeg – Bazsi.

2021. május 14-én 13 óra 30 perc és 16 óra között:

Veszprém – Márkó – Hárskút – Lókút – Zirc – 82-es számú főút (Csesznek, Bakonyszentkirály külterülete).

– Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek – hangsúlyozta Csizmadiáné Kucsera Katalin r. fhdgy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ha szeretnél mindent megtudni a balatoni bringázásról, keresgélj BRINGA ROVATUNKBAN.

Tour de Hongrie, Siófok
Fotó: Krausz Andrea

 

Forrás: police.hu

Nyitókép: Varga György/MTI

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva