likeBalaton.hu | 2024.06.08. 14:00
Hosszúasztal Piknik a Veszprémvölgyben
Június 23-án ismét több ezren találkozhatunk a veszprémvölgyi terített asztaloknál.

Idén is jön a Hosszúasztal Piknik: a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program a tavalyi év sikere után idén is megszervezi Magyarország legnagyobb közösségi piknikjét.

A Veszprémvölgy árnyas fái között ezúttal is egy másfél kilométeren hosszan kanyargó asztalsor várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy szép nyári délutánt klasszikus piknikhangulatban, sok ezer ember társaságában finom ételekkel és jó italokkal. A Hosszúasztal Piknik mindenkinek szól: legyen szó gyerekekről, idősekről, baráti társaságokról, párokról, vagy céges csapatokról (sőt a házi kedvencek is jöhetnek, hiszen ez egy állatbarát esemény). Az eseménnyel azt a célt tűzték ki, hogy összehozzák az embereket, miközben lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatók megismerjék a Bakony-Balaton régióra jellemző ízeket.

Terített Asztal Szépségverseny és a Régiós Ízek Versenye

Ahogyan 2023-ban, úgy idén is biztosítják a Hosszúasztal Pikniken az egyenként négy-hat fős, abrosszal terített asztalokat, de ezen túl minden résztvevő maga dönti el, milyen finomságokkal és díszekkel pakolja tele azokat. Az igazán lelkes díszítők és kukták pedig akár meg is mérettethetik magukat: idén is meghirdetik a Terített Asztal Szépségversenyt és a Régiós Ízek Versenyét, amelyek győztesei különböző, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Az ínycsiklandó ételek és italok sokasága mellett ezúttal is zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák majd a hangulatot, emellett pedig italárus pont is elérhető lesz a helyszínen.

A piknikre június 23-án, vasárnap délután 3 és este 6 óra között várnak minden kikapcsolódni vágyót. A számozott asztaloknál érkezési sorrendben lehet majd helyet foglalni és fontos, hogy a nagy érdeklődés miatt előzetesen, június 14-ig mindenképpen regisztrálni kell egy online kérdőív kitöltésével. Ha egész asztalokat szeretnénk foglalni, akkor érdemes minimum négy vagy több embert regisztrálni, de természetesen az egy- vagy kétszemélyes regisztrációkat is nagy örömmel várják az igazi közösségi Hosszúasztal Piknik élmény jegyében.

Nézd meg a beharangozó videót itt.

Fotó: Hosszúasztal Piknik

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Hosszúasztal Piknik

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva