magyarnemzet.hu | 2020.05.31. 12:00
Nyáron nyit a veszprémi színház
Már a nyárra készülnek a Veszprémi Petőfi Színházban. Minden csütörtökön 18 órától Petőfi BérletEST programot rendeznek a Veszprémi ifjak pontja előtt, amelynek célja, hogy betekintést nyújtsanak az együttes nyári és őszi műsorába.

A színház előtti téren elkezdik az elmaradt bérletes előadások pótlását, amelynek érdekében kétszáz fős nézőteret alakítanak ki, megfelelve a biztonsági intézkedéseknek – írta a magyarnemzet.hu. A teátrum a közelmúltban bejelentette a jövő évad műsortervét, és elkezdődött a bérletértékesítés is, amelynek kiemelkedő eseménye a június 5-i bérletek éjszakája lesz.

Összesen négy ponton várják majd a jövő évad bérleteseit a színház épületénél, és természetesen az immár hagyománnyá vált rendkívüli kedvezmények is igénybe vehetők aznap.

Az együttes népszerű fesztiválját is megtartják a nyár folyamán. A Lélektől lélekig érzékenyítő fesztivált a tervek szerint júliusban láthatják majd a nézők, a Rátonyi Róbert Operettfesztivál időpontja pedig augusztus 19. és 20. lesz.

Szomorú emléknapunk előtt tisztelegve, június 4-én zárt ajtók mögött bemutatják a Békediktátum Trianon 100 című dokumentumjátékot. A nézők a Veszprém Televízióban és a színház Facebook-oldalán élőben követhetik a produkciót.

A fiatalokat szólítja meg a társulat május 30-án, szombaton 15 órától, amikor a Maradj otthon – Majd mi megyünk! programban városjáró kisbusszal köszöntik a gyermekeket. A fentieken túl a Veszprémi Petőfi Színház meghirdette nyári táborait is, amelyekre várják a 10 és 14 év közötti fiatalokat. A tábor részvételi díja 19 000 forint, amiben a tízórai, az uzsonna, a meleg ebéd mellett ajándékok is benne foglaltatnak. Jelentkezni a jelentkezes@petofiszinhaz.hu e-mail-címen lehet.

Nyitókép: Veszprémi PEtőfi Színház FB hivatalos oldal

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva