viharjelzés: I. fokozat
15°
20°
NY
6 km/h
Angyal mellettem
Veszprém Brusznyai Árpád utca 2
2018 nov. 17. 19:00 - 20:30
E-mail cím info@hangvilla.com
Megosztom
A koncerten régi és új dalok váltják egymást, köztük nem egy olyan, melyet Presser jóval Rúzsa születése előtt írt. Az előadás egy részében csak ők ketten vannak a színpadon, de aztán csatlakozik hozzájuk három - Presser által meghívott - muzsikus, és akkor a valaha látott-hallott egyik legkülönösebb felállítású zenei együttes kíséri a két énekest.

“Több, mint tíz éve, hogy Rúzsa Magdi besétált a Megasztár stúdiójába és az első válogatáson csak úgy mezitláb, kiséret nélkül elénekelte az Aprócska bluest. A zsűri, benne Presserrel igencsak a hatása alá került s ez aztán így történt a közönséggel is, mikor adásban megláthatták a Vajdaságból jött lányt.

Eltelt néhány hónap és Rúzsa Magdi megnyerte a Megasztárt. A sorozat után kettejük útja nem teljesen vált szét, a tíz év alatt, ha nem is sokszor – összesen huszonegy alkalommal – léptek fel együtt és Presser ez idő alatt írt is három dalt Magdinak. Az “Egyszer” című dal megjelenése és meglehetős sikere után megsokasodtak a felkérések kettejük együttes fellépésére, így lassacskán kialakult az elképzelés egy olyan koncertről, ahol már nem csak néhány dal erejéig vendégeskedik, hanem egy mindkettejükre épülő közös előadást láthat a közönség. “

Nem mellesleg, ezeken a koncerteken játszák első alkalommal Presser Rúzsa Magdinak írt új dalát, az ANGYAL MELLETTEM címűt, mely aztán kettejük közös koncertjének címe is lett.

Helyszín: Hangvilla Veszprém, Hangvilla – Nagyterem

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva