Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ előadás
Helyszín Veszprém, Kittenberger Kálmán utca 11
Időpont
Tudás, tudatosság, egészség.

Miről lesz szó az előadáson?
Mindennapjaink rohanásában egyre fontosabbá válik egészségünk. A munkahelyi elvárások, a szülői kötelezettségek, a lehetőségeink végtelen tárháza igényli a figyelmünket, erőnket, odaadásunkat. Mindennek megfelelni és a szerepeinkben önmagunk szempontjából megfelelően helytállni egyre nagyobb kihívás. Előadásunkon azt szeretnénk elmondani a résztvevőknek, hogy hogyan tudják leegyszerűsíteni a döntéseiket, hogyan tudnak személyre szabottan figyelmet adni önmaguknak és a környezetükben élő, számukra fontos embereknek.

Az egyensúlyt csak akkor tudjuk megtartani, ha érezzük hol billent el a mérleg nyelve az életünkben. Ha túlságosan az emócióink mozgatnak, vagy csak a logikus döntésekre alapozunk, az egészségünk fog jelezni az egyensúlytalanságról. Eleinte csak pszichoszomatikus tünetekkel (alvászavar, szívdobogás érzése, hangulati hullámzások, figyelemzavar stb.), majd kisebb egészségügyi tünetekkel (megfázás, hormonális problémák, hátfájás, karzsibbadás, bőrtünetek stb.), amiket nem is gondolunk problémának, majd a krónikus megbetegedések (allergia, emésztési problémák, súlyproblémák, libidó zavarok stb.) és így tovább.

JEGYÁRAK:

  • Early Bird ár: 3500 Ft (július 31-ig)
  • Kedvezményes ár: 4500 Ft (augusztus 31-ig)
  • Last minute ár: 5500 Ft (szeptember 1-től az előadásig)

Előadásunkon tudást, tudatosságot szeretnénk adni, tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjunk elébe nézni. Mindezt érthető, hétköznapi nyelven, mert ha értjük, tudunk változtatni. És érteni elsősorban önmagunkat szükséges…ez a kezdet.

Kiemelt kép: az esemény közösségi oldala

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva