A kurzuson résztvevők megtanulják a csokoládé temperálását, majd különféle bonbonokat alkotnak, saját készítésű töltelékekkel.
A kurzuson résztvevők megtanulják a csokoládé temperálását, majd különféle bonbonokat alkotnak, saját készítésű töltelékekkel.
Program:
Vágott desszert: zserbó kocka
Mézeskalácsos tejcsokoládéval töltött bonbon
Gyömbéres-citromos fehér csokoládéval töltött bonon
Málnás étcsokoládéval töltött bonbon
Karamell variációk
A tanfolyamot vezeti: Patakfalvi Andrea cukrász
Részvételi díj: 9500,- Ft/fő, amely tartalmazza a bonbonöntő forma árát is.
Jelentkezni lehet november 18-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható. A tanfolyamot 8 fő jelentkezése esetén indítják.
Nyitókép: Pixabay