viharjelzés: I. fokozat
13°
22° 10°
DNY
1 km/h
Camino, az én utam
Veszprém Egyetem utca 12
2018 nov. 13. 18:00 - 20:00
Megosztom
Fedezd fel egy kevésbé ismert Camino rejtelmeit! Légy részese olyan úti beszámolónak, ami elvisz Portugália és Spanyolország zegzugos részeibe!

Előadó: Kopek Annamária, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság osztályvezetője

Borítókép: Camino My Way

A Világjáró klub működését 1997-ben kezdte meg, még a Központi Kollégium klubhelységében. 2007-ben a Pannon Egyetem egyik oktatója (Raffai Csilla) hívta ismét életre ezt a szerencsére egyre népszerűbb programot, ahol utazóink, „kalandoraink” fényképekkel szemléltetett, sokszor zenével aláfestett úti beszámolót tartanak az érdeklődő közönségnek. A program lehetőséget ad a közvetlen beszélgetésre, utazási tapasztalatok cseréje, egymás gazdagítására. A bemutatott desztinációk közismert attrakcióin túl előadóink szubjektív meglátásait, megmosolyogató történeteit, olykor vívódásait egyaránt megismerheti a klubba látogató. A klub igazi színfoltja az egyetemi életnek, sokszor egyben „átjáró” az előadó múltbeli kalandja, és a látogatók jövőbeli, tervezett utazásai között.

A Világjáró klubba érkezhetünk magunkban is, vagy társasággal, senki sem fogja magát egyedül érezni. A klub helyszíne az egyetem falain kívül elhelyezkedő Központi Kollégium olvasóterme (Veszprém, Egyetem u. 12).

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva