Ha mindig is érdekelt a kovászolás világa és szeretnél elmélyülni a kovászos kenyér készítésének rejtelmeibe, akkor gyere el az október 15-én megrendezésre kerülő eseményre, melyet a Pinch Bakery Workshop tagjai tartanak.
A workshopon végigkövetheted a kenyér útját, egészen a gabonától a sütésig.
Mit hozz magaddal?
– Kenyeres zsákot, vagy bármi olyan dolgot, amiben a kisült kenyeret haza tudod vinni.
– Kötényt, mivel előfordulhat, hogy lisztes leszel.
– Befőttesüveget, ha szeretnél kovászt vinni.
– Jókedvet
A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a workshop.pinch@gmail.com email címen tudtok megtenni.
A fizetéssel és az érkezéssel kapcsolatos információkat a Pinch tagjai, a regisztrációt követően válaszemailben fogják elküldeni.
Létszám: minimum 10, maximum 15 fő.
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock