Nyári Kalandozás a Kabóca Bábszínházban
Helyszín Veszprém, Deák Ferenc utca 13
Időpont

Színházi napközis tábor 8-12 éves diákoknak.

A Kabóca Bábszínház 2024-ben is meghirdeti nyári táborsorozatát. A Nyári Kalandozás a Kabóca Bábszínházban elnevezésű bábszínházi nyári tábor három ötnapos turnusra tagolódik (2024. július 8-12., július 22-26. és augusztus 12-16. között). A programra 8-12 éves kor közötti diákok jelentkezését várják.

„Ez a tábor neked való, ha:

szeretsz játszani

érdekel a bábszínház világa

kíváncsi vagy, hogy mi történik a kulisszák mögött

szeretnéd megtudni, hogyan jön létre egy bábszínházi előadás

szívesen kipróbálnád magad különböző színházi munkakörökben (író, látványtervező, zeneszerző, koreográfus, rendező, színész)

imádod az éjszakai kalandtúrákat,

vagy egyszerűen csak szeretnél egy kreatív és vidám csapat tagja lenni.”

A tábor egy hete során a diákoknak lehetősége nyílik arra, hogy közösen létrehozzanak egy bábszínházi előadást, kezdve a meseválasztástól a dramatizáláson és a bábok megtervezésén át, egészen a színrevitelig. A táborban résztvevők belekóstolhatnak az összes bábszínházi munkakörbe: írhatnak szöveget, tervezhetnek bábot, szerezhetnek zenét, játszhatnak és rendezhetnek. Ebben a változatos feladatfelhozatalban biztos, hogy mindenki megtalálja majd a leginkább kedvére valót. A tábor utolsó napján pedig ünnepélyes keretek között bemutatásra kerül a résztvevők által létrehozott összművészeti előadás.

A tábor részét képezi egy izgalmas éjszakai kalandtúra is, amiben a diákok minden tudására és leleményességére szükség lesz, hogy sikerre vigyék a küldetést!

Fontos tudni, hogy a tábor napközis jellegű, a foglalkozások 8 és 16 óra között lesznek, kivéve az éjszakai kalandtúrát (minden turnusban egy ilyen program lesz), amit esti időpontban tartanak meg, és a táborozók bent aludhatnak a bábszínházban.

A táborban 12 fő részvételét tudják biztosítani turnusonként.

Helyszín

Kabóca Bábszínház

8200 Veszprém, Deák Ferenc utca 13.

 

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva