Sárkány – Amargant Színházi Műhely
Időpont

Dragóniát egy hatalmas sárkány tartja rettegésben, a népet egy hajszál választja el attól, hogy teljesen összeroppanjon a ránehezedő terhek súlya alatt. A király egyetlen leánya férjhez adásával szeretné megoldani birodalma problémáit, ám a királylány ezzel a legkevésbé sem ért egyet. Elégedetlenség, káosz és félelem uralkodik az országban, ahol a kancellár próbálja meg kézben tartani a gyeplőt. Ebben a tarthatatlan, szörnyű helyzetben egyszer csak egy gyanútlan lovag lépi át az országhatárt, nem is sejtve, milyen ingoványos talajra lép…

 

Ezzel a két felvonásos vígjátékkal egy igen furfangos és kalandos történetnek nézünk elébe, ahol hőseinknek a vérmes sárkányon kívül önmagukkal is meg kell küzdeniük.

 

Az Amargant Színházi Műhely csapata hibrid előadásban viszi színre a darabot, amely improvizációk alapján készült, alkotói színészek és amatőr szereplők, önkéntesek.

 

A színházi előadás helyszíne Farkasgyepűn, a falu melletti erdő területén lesz. A darab végig az erdőben játszódik, így a színházi élmény mellett a természet energiáival is feltöltődhetsz. A nézők egy rövid vezetett túra végén juthatnak el az előadás színhelyére.

 

Helyszín

Farkasgyepű, erdő

Farkasgyepű, Petőfi Sándor utca 30, 8582 Magyarország

 

Online jegyvásárlás

Szervező

Amargant Színházi Műhely

amargant.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva