Twins - vendégelőadás a Pannon Várszínházban
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont
E-mail cím pannonjegy@hangvilla.com
Interaktív kortárs tánc a Frenák Pál Társulattal. A Pannon Várszínház felajánlása a Magyar Kultúra Napjára.

A Twins a tánc nyelvén mesél az ikerlét mélyebb rétegeiről. Két táncos, két maszkos figura, hol iker-bábuként, hol iker-testvérként keresik az egység, az összetartozás, az elszakadás, az egyedüllét és a magány állapotait.

A nézők az előadás megtekintése (35 perc) után részt vehetnek egy interaktív, feldolgozó, vezetett beszélgetésen drámapedagógusokkal és a szereplő táncosokkal az előadás terében. Élménybeszámoló formájában oszthatják meg egymással a látottakat, valamint az előadásról eszükbe jutó kérdéseket.

A Pannon Várszínház a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 program keretében az európai színvonalú kortárs táncot is népszerűsíteni kívánja. Színházunk 5 éves megállapodást kötött a nemzetközileg elismert Frenák Pál Társulattal, akik több alkalommal elnyerték a veszprémi A Tánc Fesztiválja fődíját.

Első közös vállalkozásukra a magyar kultúra napján, 2020. január 22-én, szerdán 19.00-kor kerül sor a Hangvillában. Ekkor az érdeklődő közönség a Twins című produkciót láthatja. Szeretettel ajánlják mindenki figyelmébe a térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, különleges programot.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva