XII. Music Hungary Konferencia és Showcase
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont 2024. nov. 18. 19:00 - nov. 20. 17:00

Alkalmazkodás és rock ’n’ roll

A zeneipar előtt álló kihívásokra és az új lehetőségekre fókuszálva, idén november 18-20. között rendezik meg Veszprémben a XII. Music Hungary Konferenciát és Showcase-t. Az esemény fókusztémája: Hangnemváltás: Alkalmazkodás és rock ’n’ roll, amely az iparág folyamatos átalakulását és az erre adott reakciókat, megküzdési stratégiákat vizsgálja.

Vajon valóban lecsengett már a zeneipar aranykora, vagy csupán megtévesztő nosztalgiával tekintünk vissza? Válasszák az alkalmazkodást vagy menjenek szembe az árral és lázadjanak?

A szakma képviselői közösen keresnek választ arra kérdésre, hogy hogyan érdemes reagálni a változásokra.

Fotó: Music Hungary Szövetség

Átadják a Music Hungary-díjakat is

A háromnapos rendezvény egyik fontos eseménye a harmadik alkalommal átadásra kerülő Music Hungary-díj, amely a könnyűzene kiemelkedő tehetségeit és háttérszereplőit ismeri el, hozzájárulva a zenei szektor fontosságának hangsúlyozásához.

A konferenciát kísérő showcase program idén is izgalmas koncertekkel várja az érdeklődőket három helyszínen, mindkét este. A magyar zenei élet különleges, feltörekvő fellépői mutatkoznak be a jazz-poptól a trapig – mindez ingyenesen látogatható koncerteken.

Az idei konferencia kurátora Chikán Eszter.

2023-as aftermovie

Facebook-esemény

Jegyek

Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva