likeBalaton.hu | 2024.06.28. 16:00
Háromnapos sörünnep házias ízekkel és hangulatos koncertekkel Vonyarcvashegyen
Hazai és import kézműves sörök, hagyományos vásári gasztronómiai kínálat és kiváló zenés programok várják a látogatókat június utolsó hétvégéjén Vonyarcvashegyen.

Június utolsó hétvégje Vonyarcvashegyen már hosszú ideje a sörről, valamint a zenéről szól. A Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztiválja legfőbb célja mind a mai napig, hogy a hazai sörfőzdék minőségi és gyakran különleges termékeit megismertesse a fogyasztókkal és közelebb hozza a sörkedvelő közönséghez. De a magyar kézműves főzdék változatos kínálata mellett egy kis kitekintést is kaphatunk a rendezvényen a kiváló külföldi sörök világába is egy-két importőr jóvoltából.

És hogy mitől házi ízek fesztiválja is egyúttal ez a program? Természetesen azoktól a szinte 100%-ban helyi gasztronómiai kitelepülőktől, akik a hagyományos és jellegzetes magyar vásári ételeket kínálják minden évben a látogatóknak.

Fotó: Vonyarcvashegy Önkormányzata

 

A háromnapos sörünnepen évről évre a hazai könnyűzene kiválóságai lépnek fel. Az idei évben főként a blues, a rockabilly és a rock and roll stílusok mentén válogattak a szervezők. Fellép a Candymen Duo, A Nyughatatlan zenekar és a Takáts Tamás Blues Band is. Egy különleges, egyedi hangzású koncerttel érkezik Szabó Leslie szombaton, a csütörtöki nyitónapon pedig a Zalai Balaton-part Koncert Fúvószenekar és a Balaton M&K Fúvószenekar közös koncertje nyitja meg a rendezvényt.

 

Fotó: Vonyarcvashegy Önkormányzata

 

Minden nap lesz sörivó verseny, a felnőtteket társasjátékok és kézműves kirakodóvásár, a gyermeket pedig díjtalan légvárak és gyermekkoncert is várja.

 

Fotó: Vonyarcvashegy Önkormányzata

 

A vonyarcvashegyi nyári turisztikai főszezon nyitányaként is elhíresült rendezvény 2024. június 27-29. között várja az érdeklődőket a Kossuth Lajos utcai rendezvénytéren, a vasútállomás mellett.

 

Fotó: Vonyarcvashegy Önkormányzata

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Vonyarvashegy Önkormányzata

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva