Mihály Szilvia | 2020.06.20. 14:00
Mobilapplikációval vehetünk jegyet a zalakarosi fürdőbe
Az új fürdőigazgató, Podlovics Péter első tervei között szerepel a mobilapplikációs jegyvásárlás kidolgozása és a törzsvendégek számára kialakított kedvezményrendszer bevezetése a Zalakarosi Fürdőben.

– Zene füleinknek, hogy a sajtótájékoztató alatt végre halljuk a fürdőbe érkező vendégek beszélgetését – mondta Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere, aki a napokban mutatta be a fürdő új igazgatóját, Podlovics Pétert.

– A fürdő életében nem csak a pandémia okozott újratervezést, hanem az igazgató váltás is. A korábbi igazgatónkkal, Cziráki Lászlóval a járványhelyzet közben, április 7-én közös megegyezéssel elváltak útjaink, új fürdőigazgatót kellett nyílt pályázat útján keresni. Ez nem volt egyszerű helyzet és ma sem az, de pozitívan állunk az újrainduláshoz, az új tervek megvalósításához.
Podlovics Pétert nyolc pályázó közül választották a zalakarosi fürdő élére, a szakember június 22-én kezdi meg munkáját.

Podlovics Péter és Novák Ferenc, Fotó: Szakony Attila

Az új vezérigazgató korábbi telekommunikációs és menedzseri szakmai tapasztalatait felhasználva fontosnak tartja a mobilapplikációs jegyvásárlás megvalósítását, a törzsvendégek kedvezményrendszerének kidolgozását, és egy úgynevezett hosztesz szolgáltatás bevezetését is, mely segít a fürdőbe érkező vendégeknek a számtalan szolgáltatás között eligazodni.

A célok között szerepel a létesítmény környezetbarát fejlesztése, a fűtés és a szennyvízelhelyezés “zöldítése”, valamint a kemping korszerűsítése is.
A térség turisztikai attrakcióival korábban kialakított ajánlási és kedvezmény rendszert is bővítik a közeljövőben, és kiemelt hangsúlyt fektetnek a beküldő szakorvosi hálózattal való kapcsolattartásra, hogy ők jó szívvel ajánlják a hozzájuk panasszal fordulóknak a zalakarosi gyógyvizet és kezeléseket.

Fotó: hellozalakaros.hu

– Egy élvonalbeli létesítményt vettem át, csak gratulálni tudok az eddigi fejlesztésekhez. Jelenleg nem vagyunk egyszerű helyzetben, azt a növekedést, amit a fürdő az eddigi években produkált, a pandémiás helyzet miatt nem tudjuk tartani, de optimista vagyok. A város és a fürdő együtt, egymást támogatva tudja a stratégiai célokat megvalósítani.
A vendégek igénye az első, az ő elégedettségük megteremtése folyamatos célunk lesz. Ezt segítheti a már említett korszerűsített beléptető rendszer kialakítása.

– Miért fontos egy mobilapplikáció beépítése a jegyvásárlási folyamatba?
– A vendégek részére, akik használják az alkalmazást, kényelmesebb lesz egy online, előre megváltott jeggyel, sorban állás nélkül, csak egy érintéssel bejutni a fürdőbe. Számunkra pedig a mobilapplikációnak köszönhetően rendelkezésre állnak azok a vendégadatok, melyek segítenek jobban kiismerni az itt pihenők szokásait, így könnyebben tudunk olyan irányba fejlődni, mely még nagyobb vendégelégedettséget eredményezhet.
Egy ilyen mobilapplikáció modulokból épül fel, és természetesen Zalakaros egyéb szolgáltatásait, szállásait is tartalmazza majd.

– A pályázat megírása előtt járt már a zalakarosi fürdőben, ismerte a létesítményt?
– Keszthelyi születésű vagyok, hamar vízfüggővé váltam. Vagy a vízben vagy a vízen töltöttem a szabadidőmet. Balatoni kötődésem mellett már gyerekkoromban is sokat jártam a családdal a zalakarosi fürdőbe, így mondhatom, hogy közvetlen közelről nyomon követtem annak a fejlődését. Ha Keszthelyen rossz idő volt, és nem tudtunk strandra menni, akkor természetes volt, hogy a szüleimmel ide jövünk. Azt tapasztalom, hogy az embereknek a víz közelsége megnyugvást ad, és egyben szórakoztatja is őket. Ha valaki szomorú vagy fáradt, akkor is szívesen megy víz közelébe, ha pedig a barátaival, családjával jókedvű időtöltésre vágyik, akkor is gyakran választ vizes környezetet, ha teheti, akkor pedig strandol is. Itt Zalakaroson pihenni és szórakozni is tudnak a fürdővendégek, generációk óta a családok kedvenc fürdői közé tartozunk.

Nézd meg a fürdő képeit:

Nyitókép: hellozalkaros.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva