MAPEI Tour de Zalakaros
Helyszín Zalakaros,
Időpont
E-mail cím info@tourdezalakaros.hu
Az országúti maratonon Zalakarosról indulva, kis forgalmú utakon kalandoznak a versenyzők a zalai vidék legszebb tájain, a táv 137 km.

Immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legkedveltebb országúti kerékpáros versenye, mely évről – évre egyre több és több résztvevőt vonz fantasztikus hangulatával!

Idén ugye, te sem hagyod ki ezt a páratlan élményt? Nevezz akár amatőrként, akár profiként s tedd próbára teljesítőképességed határait! Itt az egész család igazán jól érezheti magát, hisz a lurkók sem maradhatnak ki a jóból, számukra külön versenypályán a Zobori Kid’s Ride by KROSS gyerekverseny keretin belül nyílik lehetőség a megmérettetésre.

A rendezvény célja: A magyar és külföldi kerékpárosok részére versenyzési, túrázási, maratonozási lehetőség biztosítása, a kerékpáros sport népszerűsítése. Azokat is várják, akik soha nem vettek még részt kerékpáros rendezvényen indulóként, az esemény nem profiknak szól!

Fotó: zalakaros.hu

Program:

Szeptember 26:
• Szabadics Ride – Company Challenge 2020 a magyar és külföldi cégek részére versenyzési, túrázási lehetőséget biztosít.
• 16.00 órától várja a Zobori Kid’s Ride by KROSS gyerekverseny különböző korcsoportokban a gyerekeket a zalakarosi kertmozi és az előtte lévő park körüli versenyre. Az U5 és U13 közötti korosztályoknak versenyzési lehetőséget biztosítanak.
Szeptember 27:
• 10 órától indul a Villtek országúti teljesítménytúra, a táv 60 km. Azok, akik már tavaly is voltak, ismerős lesz az útvonal, ugyanis a 2019-es képest nem történt változás.
• 10.30-tól a családi Karos Spa Kis-Balaton körül túra indul Zalakaros központjából. A sík útvonalon nagyrészt kerékpárúton haladhatnak, ezért a gyerekeknek tökéletes túra, hogy felkeltsék az érkelődésüket a bringázás iránt.
• 11 órától rajtol a Spirit Auto – ŠKODA országúti maratonon. Előző évekhez képest, új útvonalon haladnak majd, többnyire kis forgalmú utakon.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva