viharjelzés: I. fokozat
12°
18°
ÉK
1 km/h
Zalakaros Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő
Zalakaros Termál út 4
Telefonszám +36 93 340420 +36 93 340318
E-mail cím info@furdo-zalakaros.hu
Megosztom

Beltéri gyermek élménybirodalom
Többszintes élménymedencével, csúszdákkal, vízijátékokkal várjuk a gyerekeket. A három, eltérő nehézségi fokozatú csúszda különféle kihívások elé állítja a kalandosabb kedvűeket. Az egyik medencéből a másikba épített szigetekkel és az azokon átívelő függőhidakkal „szárazon megúszhatod az átkelést, hacsak valaki a vízágyúkkal el nem talál. Kalandozz kedvedre a vizes élmények között, nálunk minden locsol és spriccel!

Vizes játszótér babáknak és tipegőknek
Alacsony vízszint, ahol a tipegők is kedvükre pancsolhatnak.
Rózsaszín virág alakú vízi hinta a picik szórakoztatására.
Wellness a család minden tagjának: gyermekszauna, sóhomokózó
40-45 fokra felfűtött családi szauna, mely még a fáradhatatlan gyermekeket is képes megizzasztani.
Sókamra.
Sóhomokozó játékokkal.
Finn felnőtt szauna, hogy a szülők se maradjanak szárazon.

Relax zóna és megújult gasztronómia
A vízi attrakciók és kalandok igényelte energiapótlásra a pihenő zónától pár lépésre található családi büfé szolgál.
Teli hassal a csúszás sem akkora öröm! A lustálkodás szolgálatatában a modern bútorzattal berendezett tágas pihenőtér áll.
A baba-mama szoba a pihenni vágyó kisgyermekes anyukák és csemetéjük fellegvára.
A zónában elhelyezett akváriumban a halak is örömükre lubickolhatnak.
Milyen jegytípussal vehetem igénybe a fedett gyermekvilágot?
Komplex belépővel látogatható a fedett gyermekvilág.

Kültéri gyermekvilág
Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Kölyökstrandja.

A kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.


VÍZI ATTRAKCIÓK
A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja.

SZAUNAVILÁG
Szaunavilág az egész családnak! Egyedülálló gyermekszaunával! Az élményfürdő és a beltéri Vízipók-Csodapók Gyermekvilágot összekötő területen található a vadonatúj szauna világ, ahol a panorámás finn szauna mellett elérhető az országban egyedülálló, alacsony hőmérsékleten üzemelő, kicsik számára is bátran használható gyermekszauna.

A NAGYON BÁTRAKNAK
A folyamatosan tekergő teljes egészében fedett cső alakú beltéri fekete lyuk csúszdában különféle fény- és színeffektek teszik vidámabbá és még különlegesebbé a száguldást a felnőttek és a nagyobb gyermekek számára. A csúszda időmérővel van felszerelve, így akár össze is mérhetik tudásukat a csúszdázók.

A BULIZÓKNAK
Különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezzük meg a népszerű éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzéseken tematikus programokkal, műsorvezetővel, fénytechnikával, DJ-el, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel várunk mindenkit! A legközelebbi időpont a PROGRAMOK menüpont alatt található.

MEGÉHEZTÉL AZ ÉLMÉNYFÜRDŐBEN?
Az élményfürdőben családi étterem, büfé, kültéren nyári időszakban hangulatos medence parti koktélbár található. Az étterem és büfé kínálatában a gyerkőcök által kedvelt ételek, italok, desszertek, snackek széles választéka található. Kedvező árak, gyors kiszolgálás lehetővé teszi, hogy minél több idő jusson a vizes élményekre!

Csúsztál már 6 emelet magasból?

Közzétette: Zalakarosi Fürdő – 2016. július 8., péntek

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva