likeBalaton.hu | 2024.07.10. 18:00
Balaton Sound: a közönség és a fellépők is szerették a fesztivált
Magyar szettel zárta a Balaton Sound sztársorát Timmy Trumpet, aki felesége nagymamáját is felköszöntötte a színpadon.

A fellépők nagyon szerették a fesztivált és úgy tűnik, a közönség is. Szombat estére az összlátogatószám átlépte a 100 ezret, de még később is jöttek az emberek a Q-Dance által celebrált EndShow-ra és a hajnal 6-ig tartó bulira.

Fotó: Balaton Sound

Új elrendezésben várta idén a látogatókat a Heineken Balaton Sound

Már az új főbejáratnál kiderült, hogy nem a megszokott téren menetelhetnek a látogatók egyik helyről a másikra.

A bejárattól egy fényoszlop vezetett a vízből kiemelkedő Balaton Sound elmaradhatatlan feliratára.

A Heineken nagyszínpad egy derékszöget zárt be tavalyi önmagával, így a közönség is kapott a koncertek előtt a holdfényes Balaton látványából. A 400 m2-es ledfal most is pazar hátteret adott a Nagyszínpad show-jainak, és több kamionnyi effekt, a lángcsóvától a konfettiig, valamint többtucatnyi fénytechnika emelte a produkciók fényét. A Nagyszínpad új hangtechnikája is jól vizsgázott. Az irányított hangfalak javarészt csak a táncteret zengték be

távolabbra azonban már alig lehetett hallani, így a zamárdi lakosok panaszai is elmaradtak, sőt a Zamárdival szemben fekvő Balatonfüred polgármestere is köszönetet küldött a szervezőknek, hogy idén csökkent feléjük a hangerő.

Fotó: Balaton Sound

Minden nagyon jól szólt a Balaton Sound helyszínén

Ezt a fellépők is elismerően nyugtázták, amúgy pedig nagyon élvezték az idei Heineken Balaton Soundot. Meduza, Purple Disco Machine és James Hype az első napon direkt hamarabb érkezett a backstage-be, hogy tudjanak még a fellépés előtt beszélgetni. Ők korábban is játszottak együtt és nagyon örültek a találkozásnak.

Sok fellépő kért magyar zászlót a szervezőktől

Ezt lobogtatták is rendesen, James Hype pedig magyar focimezt is kért, igaz nem Szoboszlai vagy Ádám Martin felirattal, hanem a saját nevével. Marshmello teletöltötte a Nagyszínpad táncterét és egy korábban a Soundon játszott számára énekeltette meg rajongóit.

Lost Frequencies a DJ pulton állva tapsolta meg a közönségét, akik közt ott volt John Newman is, aki a Nagyszínpad oldaláról nézte végig a showt.

Fotó: Balaton Sound

Kalkbrenner elárulta, hogy nagyon közel áll hozzá Magyarország és Timmy Trumpet is hozta a magyar virtust. Volt a színpadon „szeretlek Hungary”, „köszönöm szépen” és „egészségedre”, ez utóbbit egy pálinkával kísérte le a trombitás sztár, aki hozott egy új számot is, de tolt Azahriah és Halott Pénz remixet is és a színpadon felköszöntötte a felesége nagymamáját is. A helyszínek közt nagy sikerrel mutatkozott be a Sound új, „divat közösségi tere”, a Fashion Hub, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan állt nyitva bárpultos, chillezős helyszínével.

Fotó: Balaton Sound

– A Heineken Balaton Sound idén is fantasztikus hangulatban telt. A Heinekennel a fellépő sztár DJ-k mellett a fesztivál igazi főszereplőit, a közönséget is reflektorfénybe állítottuk a “Te vagy a party sztárja!” aktivitásunkkal. Napközben nagy népszerűségnek örvendett a Rádió 1-el közös stégünk, valamint a Heineken Chill Zone, ahol a kényelmes pihenés és feltöltődés mellett nagy csocsócsaták zajlottak, és a fesztivál látogatói a hordóba dobás nyereményjátékunkat is nagyon szerették. A lemosható heinekenes tetoválások népszerűsége töretlen. Este pedig a Heineken Balaton Sound Nagyszínpad előtt és a Rádió 1 Heineken Beach Clubban is hatalmas volt a buli. Köszönjük ezt a felejthetetlen négy napot, és koccintsunk a fesztivál minden sztárjára – mondta el Lőrincz Barbara, a Heineken prémium márkáinak group brand menedzsere.

 

Tervezd meg az utazást!:


Nyitókép: Balaton Sound

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva