likeBalaton.hu | 2024.07.04. 16:00
Balaton Sound TravelPass – 7 nap korlátlan utazás a Balaton körül
Sok pénzt megspórolhatsz a MÁV Balaton Sound-hoz igazított utazási kedvezményével.

Részt veszel az idei Balaton Sound Fesztiválon? Zamárdi közelében van a szállásod? Vonattal utazol nappal és éjszaka is? Nem szeretnél minden nap sorban állni a pénztárnál? Nem szeretnél pótdíjat fizetni a vonaton? Vásárolj Balaton Sound TravelPass-t.

A Balaton Sound TravelPass hetijeggyel 7 napon át korlátlanul utazhatsz a Balaton partja mentén, a balatoni települések között. Ezzel a jeggyel nem csak Zamárdi környékén, hanem akár Balaton északi partján is utazhatsz az érvényességi időszakon belül.

A hetijeggyel olcsóbban utazhatsz, mintha minden alkalommal külön jegyeket vásárolnál, ráadásul a sorban állást is megspórolhatod. A Balaton Sound TravelPass 25 éven aluliak számára, valamint a MÁV app-ban vásárolva kedvezményes áron érhető el.

A hetijegy érvényessége 7 nap, a kezdő nap június 27., és legkésőbb július 5-ig lehet megváltani. A Balaton Sound TravelPass-t így a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használhatod.

Ha rövidebb időszakban utaznál csak, a Balaton 24 jegyet is választhatod, melynek felhasználási területe megegyezik a Balaton Sound TravelPass hetijeggyel, és 24 órán át érvényes: www.mavcsoport.hu/balaton24.

Felhasználási terület

A Balaton Sound TravelPass felhasználási területét az alábbi térkép mutatja be. A napijegy a kékkel kiemelt vasútvonalakon, valamint a sárga területen belüli települések között a helyközi Volánbusz járatokon is érvényes. A Balaton Sound TravelPass a felhasználási területen minden vonaton érvényes – beleértve az éjszaka óránként közlekedő Bagolyvonatokat.

A TravelPass csak a Balaton partja mentén érvényes. Ha ennél távolabbra/távolabbról utazol (pl. Budapest – Zamárdi), akkor a teljes útvonalra jegyet kell váltanod. A TravelPass a helyi települési autóbuszjáratokon (pl. Siófok) nem érvényes.

Fotó: MÁV

Utazás Országbérlettel

Az Országbérlet a Balaton Sound-ra utazók számára is megéri. Az Országbérlet az egész országban érvényes a MÁV-START, Volánbusz, MÁV-HÉV járatain, valamint egyes városok helyi közlekedésén is (pl. Budapesten a BKK járatain)

A felnőtt Országbérlet 18900 forint, míg a diák Országbérlet 1890 forint (nappali tagozatos magyar tanintézmények tanulóinak)

A helyjegy váltása a vonatokon (pl. Budapest és Balaton között) az Országbérlet mellé is kötelező.

A Balaton Sound TravelPass megváltható a MÁV app-ban, jegyautomatákban, valamint a pénztárban is. Ne halogasd a jegyvásárlást, vásárold meg még a fesztivál előtt.

Egyéb információ

A termék 2. osztályon való utazásra érvényes. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket.

A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt helyjegyet meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van helyjegy nélkül igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A helyjegymentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.

A 25 éven aluli utas a 25. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.

Árak és további információk itt.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Nyitókép: Balaton Sound

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva