likeBalaton.hu | 2024.08.17. 10:00
Majka és Azahriah koncertjét gigantikus cirkuszi show nyitja a Strand Fesztiválon
Hundred Sins szerezte a Strand Fesztivál cirkuszi showj-jának zenéjét, amely minden este a nagyszínpad programját képezi.

A STRAND Fesztivál nagyszínpadán minden nap különleges cirkuszi show fogadja a headlinerekre várakozó közönséget. Csütörtökön a Halott Pénz koncertje előtt a Fővárosi Nagycirkusz lélegzetelállító mutatványa lesz látható.

STRAND Circus Morpheus Show Majka és Azahriah előtt, Hundred Sins zenéjére

Pénteken és szombaton, Majka és Azahriah felvezetőjeként „STRAND Circus Morpheus Show” címmel egy erre az alkalomra készülő, különleges produkció elevenedik meg, amelyhez a zenét Hundred Sins szerezte, a koreográfia pedig Vincze Tünde és Lakatos Márk közös munkája. A fesztivál más színpadjain is jelennek meg artisták a koncertek alatt. A Telekom Kraft parton, a STRAND Cirkusz negyedben pedig egész nap cirkuszi és bűvész-mutatványokat láthat a közönség, és bárki ki is próbálhatja magát gólyalábbal, artistaként, bűvészként a köralakú, vízparti porondon. A naplementére egy daruval és légtornászokkal készülnek a művészek augusztus 22. és 24. között Zamárdiban.

A STRAND Fesztivál nemcsak koncertek százaival várja a közönséget, de az egész esemény, szinte az összes helyszín a cirkusz világát idézi majd. A legnagyobb előkészületek a MOL Nagyszínpad programját érintik, itt mindhárom napon a fő fellépők – Azahriah, a Halott Pénz és Majka – előtt lesznek láthatók a különleges cirkuszi produkciók.

Fotó: Strand Fesztivál

Csütörtökön, a Halott Pénz előtt a Fővárosi Nagycirkuszé a színpad

Az Addis Abeba csoport fiatal művészei az etióp cirkuszakadémiáról indultak világhódító útjukra. Hand voltige számukkal kiérdemelték a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz Bohóc-díját. Nem sokkal ezután Budapestre érkezett a bravúros technikai tudással rendelkező csapat, lendületes produkciójukkal a Fővárosi Nagycirkusz egész nyáron látható Csillagok – égbeli tűk című műsorában pezsdítik fel és késztetik a közönséget a tekintetük gyors kapkodására. Minden bizonnyal a Halott Pénz rajongók álla is leesik majd a lélegzetelállító mutatvány láttán.

Pénteken és szombaton, Majka és Azahriah előtt Lakatos Márk rendezésében valósul meg a STRAND Circus Morpheus Show, Vincze Tünde légi artistáival, amelyhez Hundred Sins készítette a zenét.

– Sokat gondolkoztam, hogy hol húzzam meg a kompromisszum vonalat a nagyszínpad és a műsor után következő előadók miatt, végül

arra jutottam, hogy egy olyan nyolc perces műsort írok, ami nekem nézőként tetszene. Én hoztam az elektronikát, az NLP-t pedig megkértem, hogy hozzák a metált. Így született meg a Circus Morpheus hangzás

– mondja Hundred Sins, aki szombaton, Azahriah előtt személyesen is színpadra lép.

Fiatal artisták a Strand Cirkusz óriáskupolájában

Országunk kíváló fiatal artistaművészei emelkednek a magasba a Strand Cirkusz óriás kupolájában. A Vincze Tünde Produkció artistái a MOL Nagyszínpad felett kápráztatják el a közönséget mindkét napon.

– Igazi légtánc esszenciát készítettünk. Lesz benne hajlógás, óriásgömb, gurtni, és a látványos golden – silver silk is – avat be a részletekbe Vincze Tünde, a Magyar Légtornász Egyesület elnöke, akinek koreográfiáit számtalan televíziós és színházi produkcióban, könnyű-és komolyzenei koncerten láthattuk már.

– Lélegzetelállító újcirkusz-show divatbemutatóval fűszerezve. A Strand Circus Morpheus show az álmok szürreális világát keveri Hundred Sin sötét zenei mixéhez – így jellemzi a produkciót a rendező, Lakatos Márk.

A cirkuszi világ a STRAND Fesztivál más színpadain is fontos szerepet kap

A brit Chase & Status duó, a brazil szupersztár Alok és várva-várt Necc Party közben is érkeznek majd artisták és táncosok a Petőfi nagyszínpadra, a Dreher 4.0 színpadra pedig a Rippel fivérek delegálnak artistákat.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Strand Fesztivál

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva