likeBalaton.hu | 2024.07.15. 06:00
Idén is lezuhant egy ember Balaton Sound óriáskerekéről, akárcsak két éve
Idén is történt egy súlyos baleset a Balaton Sound fesztiválon, amikor egy nő leesett az óriáskerékről. 2022-ban egy férfi zuhant le ugyancsak a Balaton Soundon. Ő azóta már jól van.

A Balaton Sound utolsó napján, vasárnap hajnalban lezuhant egy nő a fesztivál területén lévő óriáskerékről – írta a magyarnemzet.hu.

A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az ügyben a rendőrség nyomozást indított gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt.

A fesztivál szervezői megerősítették, hogy a baleset a fesztivál utolsó napján, hajnal 4 órakor történt, és azonnal intézkedtek a mentők értesítéséről.

Két évvel ezelőtt egy férfi zuhant le a Balaton Sound óriáskerekéről

Mint arról a likeBalaton.hu is beszámolt, két évvel ezelőtt egy fiatal férfi zuhant ki az óriáskerékből a Balaton Soundon. Ő súlyos sérüléseket szenvedett, a helyszíni ellátás után azonnal kórházba, a sürgősségi osztályra szállították.

A férfi egyedül szállt be a fesztivál területén működő óriáskerék egyik gondolájába, majd menet közben átmászott a magas védőkorlát feletti keskeny résen és onnan esett le. Kaposvárra vitték, ahol gerincműtéten esett át, a csigolyáját meg kellett operálni. A férfi akkor a kórházból jelentkezett be, és egy videóban számolt be az esetről.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva