likeBalaton.hu | 2021.09.21. 16:00
Kvíz: A balatoni fesztiválok és fesztiválszervezők titkai I.
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról: vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

Ki volt az a világsztár, aki az utolsó pillanatban, a bejáratnál állva, telefonon kérte a főszervezőtől, hogy engedjék be a Paloznaki Jazzpiknikre?

Fotó: Paloznaki Jazzpiknik hivatalos
2/5

Melyik Balaton-parti városban érzi leginkább otthon magát a STRAND, a Balaton Sound, a kompkoncertek és a B.my.Lake főszervezője, Fülöp Zoltán?

Fotó: Fülöp Zoltán családi
3/5

Melyik magyar város a világ közepe Muraközy Péter, a Balaton Sound, a STRAND és Veszprémi Utcazene Fesztivál főszervezője szerint?

Fotó: Muraközy Péter családi
4/5

A balatonboglári Babel Sound világzenei fesztivál. A főszervező azonban hatalmas rock/metal rajongó. Melyik híres előadó dalait dolgozza fel jelenlegi zenekarával?

Fotó: Babel Sound hivatalos/Biljárszki Dániel
5/5

Számos fonyódi fesztivál főszervezője Posza Róbert, akinek az egyik rendezvénye 2019-ben az Év zenei fesztiválja lett a 100.000 fő alatti fesztiválok kategóriában. Melyik ez az esemény?

Fotó: sonline.hu
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Strand fesztivál hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva