likeBalaton.hu | 2024.08.26. 20:55
Marics Peti beindította a Szerelemvonatot a Strand Fesztiválon – videó
Hosszú sor kígyózott szombat este a Strand Fesztiválon, ahol Marics Peti vezetésével hatalmas vonatozásba kezdtek a fesztiválozók.

Az apropót az idén december 12-én mozikba érkező zenés vígjáték, a Hogyan tudnék élni nélküled? adta, amiben ő az egyik főszereplőt alakítja.

Fotó: Strand Fesztivál

A Demjén Ferenc legnagyobb slágereire épülő filmben elhangzik a Szerelemvonat, amelynek dallamára a ValMar koncert után Marics Peti, mint kalauz útnak indította a vonatozást, amihez pillanatok alatt rengetegen csatlakoztak.

Fotó: Strand Fesztivál

A közös éneklés, vidám vonatozás hatalmas bulihangulatot teremtett. Több ezres közönség verődött össze a helyszínen, hogy nézőként, vagy vonatozóként élvezze a produkciót. A vidám, boldog arcok arról árulkodtak, hogy kihagyhatatlan és felejthetetlen eseményben volt részük a fesztiválozóknak.

Fotó: Strand Fesztivál

A Törőcsik Franciska, Ember Márk, Marics Peti főszereplésével elkészült új romkom, a Hogyan tudnék élni nélküled? december 12-től lesz látható a hazai mozikban.

A napjainkban és harminc évvel ezelőtt játszódó napfényes, zenés vígjátékban Demjén Ferenc legismertebb számait (Sajtból van a hold, Darabokra törted a szívem, Szerelemvonat, Jégszív, Jöjj vissza vándor stb.) fiatal színészek és zenészek éneklik. Köztük Törőcsik Franciska, Marics Peti, Ember Márk, Brasch Bence, Kirády Marcell és Varga-Járó Sára. Mellettük a további szerepekben Márkus Luca. Kovács Harmat, Seress Zoltán, Györgyi Anna, Medveczky Balázs, Markó-Valentyik Anna, Szántó Balázs és Barta Veronika lesz látható.

Fotó: Strand Fesztivál

A filmről

A Hogyan tudnék élni nélküled? c. zenés film egyik főhőse Lili (Varga-Járó Sára), aki szerelme tragikus elvesztése után begubózva, magányosan tengeti mindennapjait, mígnem szülei lakásában rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Miközben olvasni kezdi őket, megelevenedik előtte a múlt, a kilencvenes évek elejének egyik felejthetetlen nyara: Lili anyja, Eszter (Törőcsik Franciska) két barátnőjével a Balatonnál vakációzik. Eltökélte, hogy hűséges marad otthon hagyott, karót nyelt pasijához, terveit azonban alaposan összekuszálja, amikor megismerkedik Gergővel (Ember Márk), aki laza, vicces és van még egy nagyon jó tulajdonsága: egy zenekar frontembereként a szigligeti strandon lép fel a haverjaival (Marics Peti, Kirády Marcell). Mi lehet ebből? Kavarodás? Szerelem? Féltékenység? Néhány csók? Néhány pofon? Még több csók? Ez a minimum. A Balaton parti nyár áthangolja a fiatalok életét, sőt, még a gyerekeik életére is hatással lesz.

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Strand Fesztivál

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva